EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
u
Прегледај го приврзокот 44599

Можеш да направиш еден трансфер (free transfer) пред почетокот на второто коло без да ти одземат поени, што значи вкупните поени ти остануваат исти. За секој додатен трансфер ти одземаат по 3 поени.
kurac se otepav od pravenje transveri i sega sum -15 :( nezabelezav :S

Џагоев педерче,ме кошташе 2 поени неговата нервоза,сега треба да размислувам кој да го играм капитен....:)) 26 поени од 4 играчи,само Широков потрфли со 2,ќе го сменам..:) Добро почнавме...

252619_433356313371257_507813772_n.jpg

:@

Џагоев педерче,ме кошташе 2 поени неговата нервоза,сега треба да размислувам кој да го играм капитен....:)) 26 поени од 4 играчи,само Широков потрфли со 2,ќе го сменам..:) Добро почнавме...
Па добар ти е Џагоев капитен. Освен ако веруваш дека некој ќе направи повеќе поени.
Мене Кержаков дрвото ми беше капитен, сеуште гол го нема погодено на ова ЕП.
За денес го ставив Озил. Очекувам 2 гола и 3 асистенции xD

Па добар ти е Џагоев капитен. Освен ако веруваш дека некој ќе направи повеќе поени.
Мене Кержаков дрвото ми беше капитен, сеуште гол го нема погодено на ова ЕП.
За денес го ставив Озил. Очекувам 2 гола и 3 асистенции xD
Епа да имаше 8 поени,немаше,вака можно е некој повеќе да изваде...Алба,Лескот,РвП,Бензема,Ди Натале,Јанг....има можности :)))

Pomagajte drugovi hocu da se udavim :D
Za deneska koj e najdobar izbor za kapiten spored vas, Lindegaard, Sneijder, Ozil ili Van Persie? :)

Isto sranje. Go staviv Özil so 2ta poeni, a Sneijder imase 5, RVP 6. :mad:
Za deneska Jelavic ili Iniesta? Go staviv Jelavic, pa so bide neka bide.
Погрешен избор.:)) Не ми се верува дека Хрватите можат против Италија.Мене Манџукич ми донесе 26 бода претходното коло,ама сега го немам во тимот.:)) Иниеста би требало најмалце асистенција да има,очајна одбрана имаат Ирска.

Погрешен избор.:)) Не ми се верува дека Хрватите можат против Италија.Мене Манџукич ми донесе 26 бода претходното коло,ама сега го немам во тимот.:)) Иниеста би требало најмалце асистенција да има,очајна одбрана имаат Ирска.
Ke te poslusam. Ama ako Jelavic donese poveke poeni od Iniesta, da znaes deka ke ti baram od tvoite poeni da mi prefrlis. :)

Mojot kapiten Iniesta mi donese +3 celi poeni. :D
Sega za utre najverojatno ke go stavam Ibrahimovic, pa neka bide sto ke bide.
I dali se isplati da gi stavam vo sostavot G.Johnsos i M.Olsson namesto Polanski i Özil(dvajcata mi donesoa po 2 boda)?

Капитенот Пирло ми донесе 16 поенчиња, ме извај за сите глупости до сега.:pipi:

I dali se isplati da gi stavam vo sostavot G.Johnsos i M.Olsson namesto Polanski i Özil(dvajcata mi donesoa po 2 boda)?
Ако си сигурен дека ќе играат од почеток се исплати. Oд одиграни 70+мин се добива 2поена, значи само може во корист да бидеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom