EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Што толку КР го форсирате? Па гледам уште и кап. си го ставила. Според мене КР може и гол да не даде цело првенство

Па од оваа перспектива гледав, со оглед на тоа дека една од ретките прилики за гол на Португалците ќе им бидат слободните удари, it's worth trying :D

Дали некој знае за Акинфеев дали ќе брани утре бидејќи читав дека пак се повредил и бил неизвесен, не за друго, го имам во тимот па да знам дали друг голман да си купам :)

Едно прашање:Дали да го оставам Безнема во тимот?

Какво е тоа прашање дали да го оставам? подобро прашај кој сака да ми направи тим за ЕП :icon_lol:
:D
Па мислев некој да даде некој совет дали Бензема е добар избор :)
И остави си го Акинфеев не ми се верува да не игра

:D
Па мислев некој да даде некој совет дали Бензема е добар избор :)
И остави си го Акинфеев не ми се верува да не игра

Па добар избор е како не, а за Акинфеев знам дека сигурно ќе игра но ако не е повреден, читав пред неколку дена дека пак се повредил затоа не знам што да правам :unsure:

Ај ова не ми иде у прилог, пошто на некој начин им помагам на противниците, но оти ставате двајца голмани кои играат у ист ден/иста група !?

Шо фајде од двајца голмани тогаш? Ставете барем различен ден, па ако ја усере првиот работата стајте го резервниот. :)

него, Афелај ќе игра прва постава кај низоземциве или Кајт !? o_O

Eдитиран тимот :
myteam.JPG

Дечки ај дајте го кодот за кајгана лига... само поскоро ако може, ме мрзи да пребарувам.

Ешли Кол настинал, Бензема се укочил додека спиел и не тренирал денес... Само за Фентази е првенствово :pos:

euro12fantasy.JPG

Ова е мојот тим :) Малце Пападополус и Полански сштрчат у овој тим , ама другиве се топ ...

М'виља ќе игра или не заздрави од повредата?

Мислам дека сум веке таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom