Euro 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Али ти друже не си на ТелеКабел нели?:) OBN не ја кратат, али ХТВ 2 и РаиУно да:)

Али ти друже не си на ТелеКабел нели?:) OBN не ја кратат, али ХТВ 2 и РаиУно да:)
Кај мене не ги кратат сигурно, бидејќи не се случува такво нешто. Телевизијата СуперСпорт е албанска, и е најдобрата телевизија за спорт што досега сум ја имал, и на кабловската е ставена на мое барања, и гледам сите се задоволни, така да нема шанси да ја скратат. Исто и Алсат, ХРТ, ОБН и ЕуроСпорт. :)

Кај мене не ги кратат сигурно, бидејќи не се случува такво нешто. Телевизијата СуперСпорт е албанска, и е најдобрата телевизија за спорт што досега сум ја имал, и на кабловската е ставена на мое барања, и гледам сите се задоволни, така да нема шанси да ја скратат. Исто и Алсат, ХРТ, ОБН и ЕуроСпорт. :)

Значит ти си тој што лобирал за овај канал.браво!!!стварно секој сат има фудбал.

Па сеа мора и на двата јазика да емитуваат а ако е само на албански ј зк да им е.
Па, ако може некој да ги најде условите на договорот, па би требало да пишува од Македонска РадиоТелевизија, дека доколку се врши некој пренос, да биде исклучиво на Македонски, а имаат овие од Алсат македонци, така да ок ќе е. :)

Како можи да му се дај лиценца на телевизија шо не ја гледа цела македонија бе еј. Се надевам нема да ги исклучват ОБН и ХРТ.

Во Радовиш ја пренесувале АлСат и тоа на македонски јазик. Значи не е проблем јазикот, проблем е што не се пренесува во цела Македонија Ал Сат.

Група А и Група Ц се тешкии ..
но да изјавам мој фаворит е ФРАНЦИЈА !

Уште 6 часа до почетокот.Очекувам Чешка да победи.

Се надевам, ќе уживаме во преносот на ал сат. Кога шупаците од мтв неможат да обезбедат пренос што друго ни преостанува........хрт2 или сателитска, другу чере нема. Ќе гледаме на ал сат.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom