Кај мене не ги кратат сигурно, бидејќи не се случува такво нешто. Телевизијата СуперСпорт е албанска, и е најдобрата телевизија за спорт што досега сум ја имал, и на кабловската е ставена на мое барања, и гледам сите се задоволни, така да нема шанси да ја скратат. Исто и Алсат, ХРТ, ОБН и ЕуроСпорт.Али ти друже не си на ТелеКабел нели? OBN не ја кратат, али ХТВ 2 и РаиУно да
Значит ти си тој што лобирал за овај канал.браво!!!стварно секој сат има фудбал.Кај мене не ги кратат сигурно, бидејќи не се случува такво нешто. Телевизијата СуперСпорт е албанска, и е најдобрата телевизија за спорт што досега сум ја имал, и на кабловската е ставена на мое барања, и гледам сите се задоволни, така да нема шанси да ја скратат. Исто и Алсат, ХРТ, ОБН и ЕуроСпорт.
Па сеа мора и на двата јазика да емитуваат а ако е само на албански ј зк да им е.Abe a Alsat kekov prenos ke vrsat?Albanski ili Makedonski?
Па, ако може некој да ги најде условите на договорот, па би требало да пишува од Македонска РадиоТелевизија, дека доколку се врши некој пренос, да биде исклучиво на Македонски, а имаат овие од Алсат македонци, така да ок ќе е.Па сеа мора и на двата јазика да емитуваат а ако е само на албански ј зк да им е.