Euro 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Али ти друже не си на ТелеКабел нели?:) OBN не ја кратат, али ХТВ 2 и РаиУно да:)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Али ти друже не си на ТелеКабел нели?:) OBN не ја кратат, али ХТВ 2 и РаиУно да:)
Кај мене не ги кратат сигурно, бидејќи не се случува такво нешто. Телевизијата СуперСпорт е албанска, и е најдобрата телевизија за спорт што досега сум ја имал, и на кабловската е ставена на мое барања, и гледам сите се задоволни, така да нема шанси да ја скратат. Исто и Алсат, ХРТ, ОБН и ЕуроСпорт. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Кај мене не ги кратат сигурно, бидејќи не се случува такво нешто. Телевизијата СуперСпорт е албанска, и е најдобрата телевизија за спорт што досега сум ја имал, и на кабловската е ставена на мое барања, и гледам сите се задоволни, така да нема шанси да ја скратат. Исто и Алсат, ХРТ, ОБН и ЕуроСпорт. :)
Значит ти си тој што лобирал за овај канал.браво!!!стварно секој сат има фудбал.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Па сеа мора и на двата јазика да емитуваат а ако е само на албански ј зк да им е.
Па, ако може некој да ги најде условите на договорот, па би требало да пишува од Македонска РадиоТелевизија, дека доколку се врши некој пренос, да биде исклучиво на Македонски, а имаат овие од Алсат македонци, така да ок ќе е. :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Како можи да му се дај лиценца на телевизија шо не ја гледа цела македонија бе еј. Се надевам нема да ги исклучват ОБН и ХРТ.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Во Радовиш ја пренесувале АлСат и тоа на македонски јазик. Значи не е проблем јазикот, проблем е што не се пренесува во цела Македонија Ал Сат.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Група А и Група Ц се тешкии ..
но да изјавам мој фаворит е ФРАНЦИЈА !

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Уште 6 часа до почетокот.Очекувам Чешка да победи.

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Се надевам, ќе уживаме во преносот на ал сат. Кога шупаците од мтв неможат да обезбедат пренос што друго ни преостанува........хрт2 или сателитска, другу чере нема. Ќе гледаме на ал сат.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom