Еуро 2008 - Група Ц

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
Им давам подеднакви шанси и на Холандија и на Франција и на Италија! Овде може и Романија да го одлучи патникот во 1/4 финалето.

Мало потсетување: Во квалификациите Италија беше пред Франција во групата, а Романија пред Холандија :wink:.

колку години имаш дете?

Не е до годините другар, до нешто друго е!:) Ама ете сакал дечкото да пише пост на оваа тема и незнаел што да напише и му текнало дека пред дев години играле USA-ITALY и си вика ај ќе кажам кој било резултат 100% и другиве појма немаат како завршило! :pos:

Според мене Холандија и Италија 100% поминуваат

A be kakva Francija,Italija i holandija odat nemojte da mislite deka romanija e autsajder, ke vidite taa na site ke gi zaebi!

glasam za Holandija i Francija...
ova Italjanjive ama ic ne me aresaat kakov fudbal igraat.
Romanija ima sansa da zaebe nekoj. se nadevam Italija :)

некои велат дека и Романија е таен фаворит,денеска ќе биде многу интересен ден за фудбалот,ќе оставам денот да ме изненади...пријатно разбира се.

Јас пак ќе се повторам,мислам дека Холандија и Италија ќе поминат.А романија во некоја друга група сигурно ќе беше четврт-финалист.Ајде да видиме дали може да ја изненади Франција.

Сега не сме ни сигурни дали Франција ќе помине понатаму и Романија докажува дека не треба да се потценуваат.
Стварно оваа била ,,група на смртта‘‘

Италија ако изгубат сега од Холандија, и наредното коло од Франција нека се простат Европското :)

Италија ако изгубат сега од Холандија, и наредното коло од Франција нека се простат Европското :)

Ѓаволе, ал си добар во прогнозиве :)))

Нејсе, ХУП ХОЛАНД!!!

Овој Донадони шо глуми толку лудило бе ја не знам... Последната линија пред Буфон му е терор и ужас. Каков човек ејјј, уште не ми се веруе... Колку само нема да помине групи Италија со овој состав...

Па некако не го докажуваат статус на најголеми фаворити во групата Франција и Италија...
Сега Холандија се наметнува како фаворит, па и за Романија има надежи.
Ќе видиме како ќе биде во преостанатите две кола.

Нема шанси бе... :vozbud:

Од кај ти е логикава? :)
Замисли да не сфатевме ние...

:smir: Малку шала... И, во оваа група изгледа сметките не дојдоа како што планирав. Иако ми се поомилени Романија и Холандија од Франција и Италија ... им дадов предност на поискусните. Изгледа сум грешел и ми е мило...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom