Еуро 2008 - Група Ц

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
Италија и Франција одат понатаму, а на Холандија стига и е 3 место

Италија и Франција одат понатаму, а на Холандија стига и е 3 место

не се знае на италија и се изретчува одбраната не и е стабилна .. не га гарантирајте :D:D:DD::DD:

да да без канаваро играат али ако ја видиш одбраната на холандија многу лоша е а иначе ја сум за холандија али мн слаба одбрана имаат ги глеав сеа неколку пријателски со таква одбрана тешко иначе средина и напад имаат лудило само одбраната али ќе видиме

Напред би оделе Италија и Холандија.... Некако франција сеуште мислам дека не е опоравена од повлекувањето на играчите кои беа светски шампиони во 98-ма и им треба време за составување на нова екипа. Којзнае можеби грешам....

Тешко е за прогноза, секој може да изненади, позитивно Романија и Холандија, а негативно Италија и Франција. Сепак, мислам дека Италија ќе се пласира и многу би сакала Романија да оди понатаму. Имаат квалитетен тим кој не е составен од толку ѕвезди, но предноста им е што играат тимски и не се занесуваат многу (за разлика од другите во групата).

Уште еден проблем за Холандија,се повредил Снајдер,не се знае каква е повредата и дали ќе го отргне од ЕУРО 2008.

Ќе биде зафркнато овде.

Јас мислам дека од оваа група ќе продолжат Италија и Холандија.Све мислам дека Франција ќе заебе.Рачунајте дека сигурно ќе има 1-2 изненадувања во тие што ќе се пласираат во четврт-финалето(мислам на некои што не се фаворити за пласман на почеток).

Италија секако оди а овие 2 ќе се јадат до последно
ќе биде густо

После педерското сведско не заслужено насила коа ја напраиа италија шампион овај пат италија не ја минува групата
Романиа е аутсајдер
така да остануваат Франциа и според мене новиот Шампион на европа ХОЛАНДИЈА

Холандија поминува група сигурно, е сеа би сакал и Романија да помине ама најверојатно ќе биде Франција.

Напред би оделе Италија и Холандија.... Некако франција сеуште мислам дека не е опоравена од повлекувањето на играчите кои беа светски шампиони во 98-ма и им треба време за составување на нова екипа. Којзнае можеби грешам....

До негде исто рамислувам мада никогаш не се знае ништо на вакви натпреварувања.На Французите ќе им треба време пред се да се уиграат овие неколку млади светски играчи што немаат никакво искуство на вакви утакмици мада не би ме чудело и да стигнат далеку на ова европско.

Иначе мој фаворит во оваа група е Холандија.Играат многу убав фудбал за око а и имаат многу млади добри играчи.

Мислите дека Романија, ќе биди фудбалски силована, или дека може да изненади..Ниту една земја не сака да биде на местото на Романија...Парталии!!Сепак, си гласав за Италија и Франција, ама нема да бидам изненаден да влези и Холандија..А ако случајно влези Романија, мојата фаца ќе изгледа токму вака
ef.gif

Хинт: Навивам за Италија од кога знам за себе, така да очекувам дека ќе се закити со златен медал..Форца Азури!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom