Еуро 2008 - Група Ц

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
francija ,pa holandija

francija : so mozebi najsilen sreden red i napad :govou . ribery , nasri , ben arfa , rothen .... napad : thierry , benzema , trezeguet , anelka , saha ....
solidno uigrani , dobro se poznavaat ( ocekuvam da ja namavaat italija )

holandija : RvP ( mojot najomilen igrac momentalno ) babel , huntelaar , kuyt ... RvV ..... solidno silna reprezentacija .

toa se razbira e moeto mislenje .

pozZ

Бачко не ли ги виде составите на првата страна бе?
И читни некое мислење од претходната страна да ти се разјасни малку ситуацијата за Бабел, не дека ти замерувам ама да си знаеш чисто информативно.

izvini stom ti e tolku bitno . voopsto ne ja citnav prvata strana :) se nadevam ne napraviv smrten grev ? ti sto vikas ???

holandija : RvP ( mojot najomilen igrac momentalno ) huntelaar , kuyt ... RvV ..... solidno silna reprezentacija .

francija : so mozebi najsilen sreden red i napad :govou . ribery , nasri , ben arfa , rothen .... napad : thierry , benzema , anelka , ....

vaka podobro ? :smir:

sry za off topic
pozZ

Холандија иде сигурно по мое мислење, заедно со Италија. Франција ќе разочара, ќе видите.

само италија нека влезе па за другите што сакаат нека прават

izvini stom ti e tolku bitno . voopsto ne ja citnav prvata strana :) se nadevam ne napraviv smrten grev ? ti sto vikas ???

holandija : RvP ( mojot najomilen igrac momentalno ) huntelaar , kuyt ... RvV ..... solidno silna reprezentacija .

francija : so mozebi najsilen sreden red i napad :govou . ribery , nasri , ben arfa , rothen .... napad : thierry , benzema , anelka , ....

vaka podobro ? :smir:

sry za off topic
pozZ

Е така треба :)
Абе мене не ми е ич битно ама зборот ми беше ти да си се информираш за составите, инаку како си размислуваш си е твое нели. :smir:

Искрено сакам италија и холандија да продолжат.

Тешко да се прогнозира ама сепак Италија мислам дека ќе биде едниот патник за понатаму. Холандија и покрај силниот тим и не покажува којзнае каква игра така да предност и давам на Франција. Сепак не би ја исклучил и Романија која ја победи Холандија во квалификациите така да не смее да се потцени. Лесно може да изненади.

Абе холандија изглеа без бабел ќе игра.

само италија нека влезе па за другите што сакаат нека прават
Штом има 5 играчи од Милан мора да влезe :)

Инаку мала промена кај французите Фламини(Милан) на местото од Виера(Интер)

Јас сум за Французите , и одамна навивам за них и ссега навивам ама во тешка група се. .... ајде ФРАНЦИЈА !

Ма каква Холандија... Италјаните ке владеат и на ова светско. За нив навивам!

Mislis Evropsko? Inace ovaa e grupa najdobra so najdobri reprezentacii.Grupa na smrtta!!Spored mene ke pominat Francija i Holandija.a Italija nema da pomine.Ne znam nemam nekako doverba vo Do:tapp: nadoni!!!

За Италија се повредил Канаваро(на тренинг),но од таборот на Италија велат дека ќе е спремен за првиот меч на ЕУРО 2008.Ќе ја санирале повредата за 2-3дена.

Италија ќе заврши прва, а за второ место типувам на изненадување тоест Романија. ако се им биде во ред со играчите (последнава недела неколку им се повредија) тогаш ќе ги биде, ако не Холандија ќе биде втора, додека Франција убедливо последна.

Би сакал Италија да ја мине групата но мислам дека тоа ќе бидат Франција и Холандија.

Mislam deka Holandija i Francija ke odat ponatamu.
Na golemi natprevaruvanje mozno e favorit kako Italija da napravi kiks vo vakva grupa no ke vidime. Navivam za Holandija vo ovaa grupa!

Значи Канаваро и сигурно е надвор од турнирот :(
Не може да се санира повредата навреме па ѕверот ќе го пропушти ЕП, на негово место е земен Гамберини ид Фиорентина.
Е сеа дури ќе навивам за да бидат последни Италијанците.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom