Есма се изрезили во Амстердам

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
А бе, има луѓе што следат ова Евровизија како се вика, стварно по темава се гледа :icon_lol:.
--- надополнето: 16 април 2013 во 11:14 ---
А што било тоа со спот за империја спотот е сменет или песната или изведувачите?

Леле Енглез праење :facepalm:

Леле Енглез праење :facepalm:

Ти кажувам не следам такви глупости единствена верзија сега шо видов на темава Есма кај што пее, телевизија и вести наши не следам....

Ти кажувам не следам такви глупости единствена верзија сега шо видов на темава Есма кај што пее, телевизија и вести наши не следам....
Ти убаво што не следиш али се праиш дека незнаеш и Евровизија дали се вика. Зш бе користите вакви финти, демек заебан си ако незнаеш или не гледаш Евровизија у случајов? Абе од авион се приметува дека глумиш, шо се праите енглези не ми е јасно.

35783441.jpg

Ти убаво што не следиш али се праиш дека незнаеш и Евровизија дали се вика. Зш бе користите вакви финти, демек заебан си ако незнаеш или не гледаш Евровизија у случајов? Абе од авион се приметува дека глумиш, шо се праите енглези не ми е јасно.

Види заебан сум дека сум заебан, евровизија знам дека се вика ама не знаев дека во Амстердам ќе се одржува, а и некако мала бината за тој фестивал, ова предпеење како предперење :icon_lol:.

Види заебан сум дека сум заебан, евровизија знам дека се вика ама не знаев дека во Амстердам ќе се одржува, а и некако мала бината за тој фестивал, ова предпеење како предперење :icon_lol:.
Па не се одржува таму туку во Малме, Шведска. Ова онака само концертче.

Муабето
"А шо било нешто споменици имало во Скопје, не знам не гледам телевизија и вести" :)

Многу си заебан, солзи на очи ми идат кога те читам од што си заебан.
Муабето
"А шо било нешто споменици имало во Скопје, не знам не гледам телевизија и вести" :)
Да бе и вакви финти имам прочитано. Или се отвара тема да речеме за Ријана ( не дека јас ја слушам, ели јебига цел свет ја знае) и се избацува некој а која е оваа? Демек 7 години бил во подрум па нигде ни ја слушнал, ни ја видел.
Абе финта ипол човече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom