Есма се изрезили во Амстердам

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Дали на 3:08 таа проба да го бакне него, а овој во фаноз: абе бегај таму :D

Ама незнам што ве чуди. Јас ќе се зачудев ако една евровизија поминеше без гафови и резил.

пс стварно што е со гласот на Есма ?

Пааа...можда му е тоа што има околу седумдесет години :unsure:

Па така, признај си, олесни се :)

znaeme.JPG

Големата мајка Есма, кралицата на Македонија што цел свет ја сака... од толку шетање ни англиски не успеа да научи, шуќур се разбрала со тој менаџерот од Амстердам што и е... :facepalm:

Жал ми е само за Влатко, Македонија и онака е навикната на Евровизија.

Поради ова песна ќе ни опнат санкции бетер од северна кореја а може и НАТО да не избомбардира!

Ај ај, не се вади сеа :LOL:
Ама нема што да се вадам или докажувам. Кога веќе толку те интересирам има повеќе форумџии/ки со кој се познавам лично прашај ги.
На крај краева, ќе ти дадам локација каде што сум идел секоја година во Прилеп, па иди направи анкета. :LOL:

Ама нема што да се вадам или докажувам. Кога веќе толку те интересирам има повеќе форумџии/ки со кој се познавам лично прашај ги.
На крај краева, ќе ти дадам локација каде што сум идел секоја година во Прилеп, па иди направи анкета. :LOL:
Ај ај, каква преобразба у ЕБАЧ! Ова е нешто спектакуларно :pos:

Незнам зошто Лозано не и го зеде микрофонот од раце .. поголема брука немам видено :tapp:

Поентата (if any) е во право светло (if any) да се претстави својата (If any) земја.

Есма, убаво си ја претстави својата земја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom