Есма се изрезили во Амстердам

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
И јас знам така ко Есма да пеам, оти мене не ме пратија на Евровизија? :(

Нема манифестација каде македонецот не е посрамотен од себе. Нема песна која не била срамна.После континуираното срамење овој пат разликата и не се забележува,секогаш се праќале лоши песни од кај нас и воопшто не сме посрамени туку стандард-како и секогаш.
И тоше,и каролина,и ххл,и врчак,и калиопи,и ѓоко и други...сите имале по некој кикс.Некој повеќе во пеењето некој во претставувањето,небитно, а македончето како се наоѓа секогаш усрамено во целава ситуација?Зар толкави мегаломани сте?Есма секогаш гордо ја претставувала македонија и е одличен вокал ако еднаш човек зарипни во гласот, вашето гомнојадење нема да и го омекни грлото.Брука сте самите на себе.
Еве ја бугарската па видете што е фалш пеење.

Есма има пролупано,заедно со бугариве имаат дувано/снифано у бекстејџ се кладам :D

11503_448363918578833_263621136_n.jpg

Ubila me tudja sramota...
Ama ako gledam od ovoj aspekt - Sekoja godina Albanskata pesna za Evrovizija e se povisoko rangirana zatoa sto ima mnogu Albanci niz cela Evropa, a zamisli samo kolku cigani ima-pa nikoj ni broj ne im znae :ROFLMAO: Jas ocekuvam visoko 10-to mesto :LOL:

видете само колку дислајкови има (n)
кај песнава од глупава поглупава не можеше да биде, кај влатко кутриот мирен, срамежлив, не е толку опуштен, па оваа капак :tapp: да и е*ам мрсната да и е*ам, покрај неа и лозано и цела македонија во црно светло се прикажува

Пропаднаа шансите за влез во ЕУ поради настапот на Есма. Не трескајте глупости, не посрамотила и слично да пишувате. Демек некого го здоболи. Па оној горе вика демек сме плукале. Е не, ќе викаме дека е убаво. ПатриотиШта... :facepalm:

Убаво е, прекрасна соработка има ПРЕМНОГУ контраст во песната. :свиркам:

Во ред, не сме се избрукале само ние:

:pos::pos::pos:кога ќе ми текне само дека иста ваква професорка имав во средно :pos: леле истата е, не е можно ова......
а инаку мене ми звучи како да не е во ред нешто со озвучувањето. нешто микрофоните им се раштимани :icon_lol:
п.с. ако ја дочуваат гајдата жива и здрава до евровизијата убаво ќе биде. како што гледам тој мајче и расплака, а така ако и прави на секоја проба....:pos:

Абе таков и е стилов на бугаркава :icon_lol: ако не сум грешка, нели беше оваа пред неколку години на евровизија

И ја го жалам Влатко ама има уште надеж, може ќе средат до мај. Реално, Есма има скоро 70год. и гласот сигурно дека веќе и губи на квалитет. Можда и нешто и било тој ден...
Ама пошто коцертов бил во Амстердам можно е и некои други супстанци да делувале врз неа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom