Еротско танцување

Член од
7 септември 2016
Мислења
24.768
Поени од реакции
42.371
Еротско танцување спаѓа во обострано задоволство и на танчерката (танчерот) и публиката која ужива гледајќи еротски движења попратени со релаксирачка музика, тоа може да биде и натпреварување како што е еротски денс на шипка ✭ POLESQUE PARTY 2023 ✭MIDNIGHT's SUMMER DREAMSt. Petersburg, Russia (11 June 2023) или бели денс , трбушни плес народски, како и да е малку видео еротско танцување фали на форумов!

Анастасија Вавилова во еротскиот натпревар на шипка! :rolleyes:

Бев сведок на одличен трбушен плес у Дубаи, значи браво за цурата, ги хипнотизира сите мажи, а и по некоја жена :D

Русинкиве и украинкиве на шипка живеат од ова што гледам на инста. Гледам и овде се актуелизира ова но според ова што гледам повеќето се некои кои имаат некои сексуални фантазии кои пробуваат да ги задоволат.

Последно уредено:

Anna Bridget Barett - Аустралија

Последно уредено:
Во повеќе наврати во странство сум бил, никад не ми било нешто ќејф. Се грбави со некое ултра лошо играње или па апла уметничко да ти се спушти две недели. Ама тоа е се ради тоа што таму идат пијани странци најчесто што замараат. Е ама да отидеш во Дончо во Охрид ако уште функционира како клуб, па тоа шипусот ги бирал ко лубеници која од која појака, па кога ќе те видат дека не си Шпатим од некое село, фацата на пичка ќе ти мириса месец дена од трљање. Ваљда за ова беше темата.

ај да приложам и старинска еротика танц + пеење, пљус крстарење ама Без Ханта :cool:

И ова е добро, пеење и танц со внатрешна еротика...бај тхе веј, тетка ми во Белград, екселент кројачка, ми напраи слични вакви звонарки тогаш, ама тука во Шкуп поим да се нема што е тоа, исто и кога донесов од Италија чипкаста кошула и јакна со згужван лак

Bijons izgleda ja palat putki... prvin vo onaa temana camel toe samo ona postira putki, sega postira picurlinja sto tancuvaat na sipka, sto se trtat bezveze (sekoja ebana devojka go moze ova ako saka)..

Back
На врв Bottom