Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Носи лична карта,не мора да имаш 18.На такви журки ретко кој го враќаат ради шо поскапа е картата и мора да се трошиPryda ми го прави меракот, и тоа како. Се спремам со другари да одам, па ќе видеме. Како што кажа Скофилд, си чувам буџет за други батковци, тука ги вбројувам Дејвид Моралес, и Боб Синклер, кој за мене вртат подобра музика од Pryda.
Може ли на влез да ми прават проблеми за тоа што немам 18 години !?
Носи лична карта,не мора да имаш 18.На такви журки ретко кој го враќаат ради шо поскапа е картата и мора да се трошиИначе башка од Моралес и Синклар има уште други типаци што треба да идат,меџутим не е потврдено,ама кајдае ќе биде за брзо
лелелелеееее.....е на нив што ќе бидее АУУУУФ...КОРНЕЊЕ!!!
Нејќам транс :baeh:Above and Beyond...F@#king матура.
Eric Prydz, супер термин. Има време, ќе се "обидам" да присуствувам (не е мој стил (uplifting/progressive trance)).
Above and Beyond...F@#king матура.
Eric Prydz, супер термин. Има време, ќе се "обидам" да присуствувам (не е мој стил (uplifting/progressive trance)).
Носи лична карта,не мора да имаш 18.На такви журки ретко кој го враќаат ради шо поскапа е картата и мора да се трошиИначе башка од Моралес и Синклар има уште други типаци што треба да идат,меџутим не е потврдено,ама кајдае ќе биде за брзо
лелелелеееее.....е на нив што ќе бидее АУУУУФ...КОРНЕЊЕ!!!