Eric Prydz @ Club Colosseum, 2 јули 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Повторно во Македонија, Eric Prydz aka Pryda!

More info soon.

леле таман да постирам,ме превари.:helou::helou::helou:
ке биде :sekss::sekss::sekss::sekss: на чоеков.

btw најверојатно отварањето ке биде на 4 јуни со John Digweed.:smir:

Ууу, ако сум тука мора да се иде, и на него и на Дејвид Моралез, лудница ќе биде:je:

Ау брат =) На ова би идел само за да дослушам што има типот :pos2::pos2:

Прошли пут освен пендреци од Охридски алфи за безвезе и Call on me на ништо друго не ми текнува =) :baeh::baeh:

aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu ova ne se propusta:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Бев летото на Pryda, Градиште ко беше, топ беше, ако можам пак идам колосеум..

Pryda лани стварно ме бендиса технички,добар сет,т.е. одличен,ама годинава на таа дата повеќе ме тера да одам на други места него ли во Колосеум,башка од тоа,си чувам средства за едни други батковци,засега не кажувам кој се пошто ке шпекулирам,ама во стилот се No.1 :smir:

Опааа ќе се тресат женски газиња на Кол Он Ми а?! :)
Епа тогаш таму сум. :)

I'm there !!! ако не сум на одмор :)

Pryda ми го прави меракот, и тоа како. Се спремам со другари да одам, па ќе видеме. Како што кажа Скофилд, си чувам буџет за други батковци, тука ги вбројувам Дејвид Моралес, и Боб Синклер, кој за мене вртат подобра музика од Pryda.

Може ли на влез да ми прават проблеми за тоа што немам 18 години !?

Pryda ми го прави меракот, и тоа како. Се спремам со другари да одам, па ќе видеме. Како што кажа Скофилд, си чувам буџет за други батковци, тука ги вбројувам Дејвид Моралес, и Боб Синклер, кој за мене вртат подобра музика од Pryda.

Може ли на влез да ми прават проблеми за тоа што немам 18 години !?
Носи лична карта,не мора да имаш 18.На такви журки ретко кој го враќаат ради шо поскапа е картата и мора да се троши :) Иначе башка од Моралес и Синклар има уште други типаци што треба да идат,меџутим не е потврдено,ама кајдае ќе биде за брзо ;) лелелелеееее.....е на нив што ќе бидее АУУУУФ...КОРНЕЊЕ!!!

Носи лична карта,не мора да имаш 18.На такви журки ретко кој го враќаат ради шо поскапа е картата и мора да се троши :) Иначе башка од Моралес и Синклар има уште други типаци што треба да идат,меџутим не е потврдено,ама кајдае ќе биде за брзо ;) лелелелеееее.....е на нив што ќе бидее АУУУУФ...КОРНЕЊЕ!!!

Above and Beyond... :cry: F@#king матура.

Eric Prydz, супер термин. Има време, ќе се "обидам" да присуствувам (не е мој стил (uplifting/progressive trance)).

Above and Beyond... :cry: F@#king матура.

Eric Prydz, супер термин. Има време, ќе се "обидам" да присуствувам (не е мој стил (uplifting/progressive trance)).

Јас ти реков =) Ја да сум на твое место - Не идам на матура --:-- На А&В ке идам =) :smir:

Kој се тие типаци кои не се потврдени, а ќе идат ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom