- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
На денешен ден 6 месеци откако почнав да играм ерепублик 
минаа за миг

минаа за миг

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам скоро 17 ијади штета направено.Претпоставувам од утре почнуваат акции на мојата единица (може ќе дават и q5 оружјаако ништо друго барем q3 а сонив би правел околу 100дмг на удар).Така да за скоро време 3-4 недели очекувајте нов генерал (може и порано).
Јас имам скоро 17 ијади штета направено.Претпоставувам од утре почнуваат акции на мојата единица (може ќе дават и q5 оружјаако ништо друго барем q3 а сонив би правел околу 100дмг на удар).Така да за скоро време 3-4 недели очекувајте нов генерал (може и порано).
ја еден неам собрано...а 16лвл фатив..се нешто испаѓа да неам пристап или ме бркаат од работа....и од ново..You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
Mojot 3 HARD WORK medal (trebese da gi ima poveke od 3 ama dobro e i vaka )
ја еден неам собрано...а 16лвл фатив..се нешто испаѓа да неам пристап или ме бркаат од работа....и од ново..
ако најдеш истиот ден...Па и да те избркаат од работа си наоѓаш нова и си продолжува тоа да ти брои![]()
ако најдеш истиот ден...
ја еден неам собрано...а 16лвл фатив..се нешто испаѓа да неам пристап или ме бркаат од работа....и од ново..
знам...ама најдов сеа добра плата, не ме отпуштил уште...16ИДР зиам...И мене вка ми се дешаваше ако се вработував кај шо даваат најмногу плата.
Ќе одиш кај тие шо даваат помалце за да те задржат на работа, инаку овие „големиве“ ќе те отпуштаат по некои 15 минутки.
И мене вка ми се дешаваше ако се вработував кај шо даваат најмногу плата.
Ќе одиш кај тие шо даваат помалце за да те задржат на работа, инаку овие „големиве“ ќе те отпуштаат по некои 15 минутки.