eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кај мене е 10-10 ситуација...:vozbud::vozbud: кој може да гласа, ПП тука или на еРеп или на мсн...

Во Бугарија сме 2ца.....веројатно ке победиме...јас водам со 2 гласа разлика :) нема повеке..не се замараат.. :) а во варна води со 1 глас

Засега во WE влеговме 3-ца поточно Toneh, Martin Davitkovski и popeye007 ако има други заинтересирани нека се јават :)

White Eagles e војска, креирана од срби но во неа има босанци, хрвати сега и македонци кои се борат на страната на Peace, можеш да работиш во нивната фирма значи ти плаќаат висока плата они немаат никаков профит или си работиш во обична само се бориш со нив има секој ден иструкции каде .. исто така во важните битки даваат по 10 оружја или пак помалце ама со појак квалитет.

Ако не ни дадат држава до октомври месец ајде на некоја од новите држави да и направиме ТО и да си биде како наша и преку неа да си бараме држава.:pos2:

Би требало да биде во наредните држави а кога ќе видиме ;) http://www.erepublik.com/en/forum/topic/119890/petition-to-add-emacedonia-on-erepublik/10 админот не нарече Macedonia јеееј :)
Ако не ни дадат држава до октомври месец ајде на некоја од новите држави да и направиме ТО и да си биде како наша и преку неа да си бараме држава.:pos2:

Точно ќе правиме ТО во Пакистан изгледа т.е ќе најдеме каде ..

Леле отидов во Not Qualified.
Ми треба 1-2 гласа за да влезам во конгрес!!

The integration of a new country is announced in a press release.
For now you can join any country you like and move when your country is added.

Јееееееее :vozbud: :vozbud:

кај мене е 14-12 за противникот... лошо...краааајно лошо...

ЛУЃЕ ТИЕ ШО СЕ ВО ИНДОНЕЗИЈА А НЕМААТ ГЛАСАНО НЕКАКО ГО КОНТАКТИРААТ makedonero ДА ИМ ПУШТИ КАРТИ ЗА ДА ГЛАСААТ. тој е во областа Northern CAPE. му фалат само неколку гласа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom