eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како се чиновите ? (од најмал кон најголем)

Грешка си Тејковер е преку политиката да му ја превземеш земјата неам апсолутно никаква врска со штетата, може луѓе со 400 штета да направат тејковер.

Ја се префрлив во индонезија ама у Јава сум! Дај кажете кој е slajder да ми прати карти да идам да го гласам!
Ivan Vancho Makedonski

Може некој да ми даде една карта и +3 idr? Ќе му вратам, немам многу пари за да гласам...

Ако нема некој сеуште гласано нека пише пп да дојде во Турција ми треба 1-2 гласа оти ме престигнаа :toe:

Дечки, малку ми е скурчено од политика во РЛ, па не сум толку активен во играва. Само да се пофалам дека иам Strength = 8, чин Colonel.
Со локација веќе подолго време во централна Унгарија 22,5 хуф плата.

Дечки, малку ми е скурчено од политика во РЛ, па не сум толку активен во играва. Само да се пофалам дека иам Strength = 8, чин Colonel.
Со локација веќе подолго време во централна Унгарија 22,5 хуф плата.

22 HUF = 0.64G
ја зиам 16 IDR = 0.58G

не зимаш нешто многу повеќе од мене...а ја сум само лвл 15 со Lieutenant чин и 5.36 str и 4.28 land..

сигурен си дека ти е арно во Унгарија? :)

За Индонезија

Сите кои немаат сеуште гласано нека гласаат за Македонеро кој е во тесна предност од само 2 гласа ...

И немојте веќе да гласате за Слајдер тамо изгубивме сигурно!

Ајде уште еден глас да бидам колку толку сигурен, има уште еден ?

Грците пробуваат во Турција да направат To ..

ја сум во последните 5 кандидати што влегуваат и сите имаме по 6 гласа:kesa:

За Индонезија

Сите кои немаат сеуште гласано нека гласаат за Македонеро кој е во тесна предност од само 2 гласа ...

И немојте веќе да гласате за Слајдер тамо изгубивме сигурно!

јас вечер ќе гласам за Бажо а и ќе му речам и на уште еден другар да гласа за него ако сака :smir:

Ако сака некој глас во Индонезија нека прати 2 карти и нека каже ник и кој регион.
Ако е во Јава, само никот.

EDIT:

прв дојден, прв услужен:)
гласав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom