eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
доста е еден од најглавниве портали да објави :vozbud:

на пример Кајгана ? :)
дај нешто иницијатива да направеме да објават на главниот портал.и после страна од страна препишува ке ја има играта на повеќе страни.

Нема да објават уште сега зошто немаме држава ќе ги тераме да одат по други држави и после 2000 пример ако земеме или 700 еве бројка помала ќе ги тераме во друга држава ако се формира за 2 месеци заштита ќе собереме 4000+ моја прогноза и полноправна членка на Peace :)

Може ќе влезам во WE (White Eagles) само македонски аватар со логото од нивната армија, даваат редовна плата секој ден или оружје што сакаш за тие пари а во важните битки даваат 10 оружја различен квалитет кога како имаат, изгледа добро .. ако сака некој друг да дојде нека пише али ќе неможе да се бави со политика.

White Eagles е војска организирана од Sakal_KS србин значи, но ова е како приватна значи се бори исклучително на страната на Peace до сега има околу 70 членови од кои најголем дел се срби но има и босанци и хрвати, и не мора да работиш во нивната компанија али мора да следиш наредби ..

1. 15+ левел
2. Мора да имате чин капетан и снага 7 или чим полковник и снага 6
3. Мора да бидете активен барем 2 пати во денот сабајле и навечер.
5. U jedinici se nalaze pripadnici razlicitih vera, polova i nacionalne pripadnosti. Ako Vam to predstavlja problem, bolje da se ne prijavljujete u jedinicu Belih Orlova, vec da zatrazite pristupanje u neku drugu jedinicu koja podrzava takav nacin ophodjenja prema razlicitostima.

Се оправи бугот со македонската партија,влезете во партијата каде што сме јас и ајсшутер.
некој нека дојдат во southeastern anatolia зошто само од таму можете да гласате за мене.
на кого му треба карта нека пише

Уште малку ќе имам 6+ land skill и тргам за Украина гледам платата е 35 UAH а еден злато е 37 UAH :)

А може да гласам во индонезија, па да дојдам истиот ден во турција, да земам државјанство и да гласам таму и после да се вратам во Индонезија и да земам пак државјанство ???? :icon_lol::kez:

А може да гласам во индонезија, па да дојдам истиот ден во турција, да земам државјанство и да гласам таму и после да се вратам во Индонезија и да земам пак државјанство ???? :icon_lol::kez:
не,само 1 можеш да гласаш.

Уште пет саати до изборите, а мене не ме потврди драгиот ни претседател за официјален кандидат. :nesum:

луѓе.......ова шо се not qualified кандидатите се сметаат во официјални кандидати???

во видин сум кандидат...пишува официјални 6 неквалифицирани 4...тие имаат некаква врска со нас официјалните???

луѓе.......ова шо се not qualified кандидатите се сметаат во официјални кандидати???

во видин сум кандидат...пишува официјални 6 неквалифицирани 4...тие имаат некаква врска со нас официјалните???

хммм...па иди на ВОУТ за да гласаш,и ке видиш...ако те има на листата ке може да гласаат за тебе...

ја знам дека можат да гласат за мене...ја сум у официјалните.....само да знам да не ми прават проблем овие шо не се квалифицирале..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom