eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со помалку региони поубаво...
Во случај на напад повеќе луѓе ќе бидат стационирани во тие 3 региони ќе имаме поголем ѕид... Помалку пари за болници и дефенс системи...
Потешко е да се направи ТО...и сл..

Јас сум за мапа 1 , а за имиња Western Macedonia, Povardarie, and Eastern Macedonia region...

BTW> http://www.erepublik.com/en/article/bet-and-win1-904088/1/20
ako sakate kladete se:tv:

Грдо изгледа така пример Ohrid-Polog region само едно име треба ..

мене ми изгледа баш интересно сите скоро се опфатени!

предлог за првата мапа!
South-West Macedonia!
Povardarie!
Eastern Macedonia!

Јас сум за мапа 1 , а за имиња Western Macedonia, Povardarie, and Eastern Macedonia region...

BTW> http://www.erepublik.com/en/article/bet-and-win1-904088/1/20
ako sakate kladete se:tv:

И јас сум за мапа 1 и регионите да се викаат Western Macedonia, Povardarie и Eastern Macedonia.

Иначе за кладилницава напрај на коефициенти пример од bwin страната уплаќам за 10 IDR и добивката ја множиш со сите коефициенти .. вака ..

И јас сум за мапа 1 и регионите да се викаат Western Macedonia, Povardarie и Eastern Macedonia.

Иначе за кладилницава напрај на коефициенти пример од bwin страната уплаќам за 10 IDR и добивката ја множиш со сите коефициенти .. вака ..

Ама глеај сеа...
Да речеме 10 утакмици со по 2.20 коефициент...

10 *2.20= 220 * 10 ИДР = 2220 ИДР

За само 10 ИДР ризикот е преголем....:pos2:

Ама глеај сеа...
Да речеме 10 утакмици со по 2.20 коефициент...

10 *2.20= 220 * 10 ИДР = 2220 ИДР

За само 10 ИДР ризикот е преголем....:pos2:

Ќе направиш пример максимална исплата да биде 700 IDR пример да може со тие 10 IDR да направи и 500 а не вака е тешко, имаше босанец со кладилница што правеше така максимална стави и множи со коефициентите вака тешко дека некој ќе ти уплати, башка 7 пара бараш најмалку ..

1ndn.gif

Western Region, Povardarie, Eastern Region. Така е и во РЛ како што учев географија. Источниот дел ке биде најбогат со ленд на пример а Повардарие со manufacturing додека Западниот да има баланс меѓу тие 2.

Втората мапа ми се гледа поубава...е сеа е поделена на 4 наместо 3 региони...
И што е фората со кладилницата што ја зборите?

Башка, Америка и Русија имаат сојуз ли шо е работава? Зашо не напаѓаат русиве?

едит: аааааааааајдеееееееееее.....Америка само три региони! !фејс

1ndn.gif

Western Region, Povardarie, Eastern Region. Така е и во РЛ како што учев географија. Источниот дел ке биде најбогат со ленд на пример а Повардарие со manufacturing додека Западниот да има баланс меѓу тие 2.

Најдобро е овој колку помалце региони толку подобро можеме да ги задржиме и имаме во секој регион Q5 болница и одбранбен систем исто така колку повеќе играчи толку поголем ѕид.

И да барем еден High grain регион да ни дадат и wood hign или medium барем, ако дадат iron ќе не окупираат веднаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom