П
Паган-др
Гостин
^
Јас сум за. Да се собереме повеќе членови и да направиме партија...
Јас сум за. Да се собереме повеќе членови и да направиме партија...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме интересира дали сте за или против, нема да навлегувам сега во детаљи доколку биде одобрена идејава ќе ви го кажам планот!

Сите во една земја не е баш нешто добро. Вака имаме во Турција луѓе, имаме поддршка од Турција, сега во Индонезија. Сите ако сме на пример во Индонезија нема да имаме поддршка од Турција.да да
и ја сум за ова партија да формираме у Индонезија
ни треба подршка дефинитивно од таква земја
а и да се собереме пак сите на едно место не би било лошо![]()
е као нема да иаме,се бориме и сме се бореле за турците од увек,ете Ајсшутер беше и бател хиро против грците,нема шанси да изгубиме подршка од нив:helou:Сите во една земја не е баш нешто добро. Вака имаме во Турција луѓе, имаме поддршка од Турција, сега во Индонезија. Сите ако сме на пример во Индонезија нема да имаме поддршка од Турција.
Епа може да се праи една партија во Индонезија да се обидеме да дигнеме глас, еве и јас сум таму. Незнам дали постои можност за преземење некоја заостаната партија во Индонезија, треба и таа опција да ја видиме гледам има партии со по 5-6 члена
Да се бориме. Ама ако отидеме сите во Индонезија да живееме? Како ќе се бориме тогаш во Турција? Затоа викам вака сме сега супер распоредени во Турција и Индонезија.е као нема да иаме,се бориме и сме се бореле за турците од увек,ете Ајсшутер беше и бател хиро против грците,нема шанси да изгубиме подршка од нив:helou:

Па јас мислам дека има доста кој ја подржуваат идејата, ти ако сакаш нафати се со план за превземање на некоја партијаСамо кажете дали сте за партијава , ако ја подржиме оваа идеја останатото ќе го завршам јас а засега планот останува тајност...
Нема да одиме сите тие што се во Турција нека останат таму и во индонезија не има доста башка и со некое интересно има на партијата може да придобиеме многу од немакедонците што се во ИндонезијаДа се бориме. Ама ако отидеме сите во Индонезија да живееме? Како ќе се бориме тогаш во Турција? Затоа викам вака сме сега супер распоредени во Турција и Индонезија.
Па јас мислам дека има доста кој ја подржуваат идејата, ти ако сакаш нафати се со план за превземање на некоја партија