eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас кога бев таму зимав 18-19 зависи до газдата на почеток али подобро е да му побараш ти на повеќето им ги зголемуваат така а јас тогаш само што качив 5-ти левел land skill ама секогаш работев со 95+ сила, исто така еве компанијава дава 16.23 IDR а сигурно кога ќе влезеш ако побараш ќе оди платата за два повеќе и тоа е веќе сигурно пола злато и повеќе на ден, јас во Турција зимам 22 try нема ни 1/6 злато ама оти сум кандидиран за конгрес после тоа летам :)
Зошто не си кандидиран од нашата партија?

Зошто не си кандидиран од нашата партија?

Оти гледај кој станал претседател на партија дали знае како да ги одобри конгресменските апликации, Брат чкембарче Пелагонски силата му е 200 незнае да ја подобри 2 пати му ја направив 40+ он којзнае што прави, плус што е работава гледам слабо разбираат македонски у секој втор збор имаат најмалку по 2-3 грешки.

WTF!!!!!!!!!!!!!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

СЕ УКЛУЧУВАМ СЕА НА ПРОФИЛОВ МОЈ, И ГЛЕДАМ МИ ГИ НЕМА СИТЕ ПАРИ, И ЦЕЛО ЗЛАТО!!!!!!!! ИМАВ 11 ГОЛД...ШТО МОЖИ ДА Е ПРОБЛЕМОТ?ПОМАГАЈТЕ

ЕДИТ: ПИШУВА ДЕКА СУМ И ГИ ДОНИРАЛ НА Natalia Mondego А ПОЈМА НЕАМ КОЈА Е ОВА?????

КАЈ ДА СЕ ОБРАТАМ???

Сега отворив тема на официјалниот форум да видам дали може да се реши проблемот ако не ќе отвориш тикет, само почекај едно 10 минути да одгори некој, да не ти праќал некој нешто деновиве со фишерски линк и слично ?

WTF!!!!!!!!!!!!!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

СЕ УКЛУЧУВАМ СЕА НА ПРОФИЛОВ МОЈ, И ГЛЕДАМ МИ ГИ НЕМА СИТЕ ПАРИ, И ЦЕЛО ЗЛАТО!!!!!!!! ИМАВ 11 ГОЛД...ШТО МОЖИ ДА Е ПРОБЛЕМОТ?ПОМАГАЈТЕ

ЕДИТ: ПИШУВА ДЕКА СУМ И ГИ ДОНИРАЛ НА Natalia Mondego А ПОЈМА НЕАМ КОЈА Е ОВА?????

КАЈ ДА СЕ ОБРАТАМ???
Истото и мене ми се случи еве и Ајсшутер нека ви каже не бев дома 2 дена се вракам 29 голд нема :tapp:

Марко а ти пријави нешто или пак барем виде ли парите кај кого се донирани, кликни Donation List и ќе видиш таму кој ти ги украл. ?

Марко а ти пријави нешто или пак барем виде ли парите кај кого се донирани, кликни Donation List и ќе видиш таму кој ти ги украл. ?
Нема ништо у Donation List ама ај нема везе не ни пријавив , и така у последно време не обрнувам многу внимание на играва некако ми се здосадува :toe:

Нема ништо у Donation List ама ај нема везе не ни пријавив , и така у последно време не обрнувам многу внимание на играва некако ми се здосадува :toe:

Епа неможе да нема ништо во Donation list ги имаш потрошено чим ги нема, нема шанси да не пишува на кого си донирал.

Епа неможе да нема ништо во Donation list ги имаш потрошено чим ги нема, нема шанси да не пишува на кого си донирал.
Абе ништо нема брат ми не ни знае како да донира па он да донирал а на што да ги потрошам 29 на куќа? куќата ја купив кога ја почнав играв, ако мислиш дека сум донирал ке ти дадам лозинка провери , компанија да сум купил со 29 немам компанија и сам знаеш така ?

Абе ништо нема брат ми не ни знае како да донира па он да донирал а на што да ги потрошам 29 на куќа? куќата ја купив кога ја почнав играв, ако мислиш дека сум донирал ке ти дадам лозинка провери , компанија да сум купил со 29 немам компанија и сам знаеш така ?

Невозможно е ништо да нема во Donation list ако некој ти ги земал парите, разгледај убаво еве мене ми стои дури пред 2 месеци со кого сум префрлувал работи.

Невозможно е ништо да нема во Donation list ако некој ти ги земал парите, разгледај убаво еве мене ми стои дури пред 2 месеци со кого сум префрлувал работи.
Ти праќам на пп лозинка провери

Провери?

Ај отидов да спијам , ке збориме утре :)

jas otidov vo indonezija plata zemam 16 IDR....a rabotam so wellnes 98+...

Од моите две златца ни трага ни глас,што се случува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom