Toneh
is a turtle
Повеќе Македонци има во Турција, поточно во Anatolia и Eastern Aegean Region. Таму дури и македонска политичка партија има. Освен во Турција, Унгарија и Индонезија, не би ти препорачал во ниедно друго место да одиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе Македонци има во Турција, поточно во Anatolia и Eastern Aegean Region. Таму дури и македонска политичка партија има. Освен во Турција, Унгарија и Индонезија, не би ти препорачал во ниедно друго место да одиш.
Добредојде во играва! Најпрво кажи ник за да те заведеме како македонец!јас сега се регистрирам. Во која држава и во кој регион да се стаам , за да бидеме појаки. Ајде побрзо кажувајте кај ви требаат појачања, некако слободен ќе бидам летово мислам дека ќе ја владеам играва!
Eastern Anatolia regionАјде идам у Турција....во Анатолија ќе идам ! Абе има три рљазлични Анатолку региони. Има врска во кој да идам?
1 GOLD = 28.4-5 IDR
Ајсшутер следен пат кога ќе продаваш оружје let me know. :smir:
за 1 голд колку оружја даваш?Има оружје во државниве резерви кај мене ако сакаш пиши, скоро секогаш имам![]()
Листата ја има на официјалниот Македонски еРеп форум!Ако ја барате целата листа на Македонци од мене ја немам.
Пред 1 месец кога имаше околу 150+ македонци ги имав сите,но сум ја избришал и сеа ја немам листата.
Има оружје во државниве резерви кај мене ако сакаш пиши, скоро секогаш имам![]()