eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повеќе Македонци има во Турција, поточно во Anatolia и Eastern Aegean Region. Таму дури и македонска политичка партија има. Освен во Турција, Унгарија и Индонезија, не би ти препорачал во ниедно друго место да одиш.

Повеќе Македонци има во Турција, поточно во Anatolia и Eastern Aegean Region. Таму дури и македонска политичка партија има. Освен во Турција, Унгарија и Индонезија, не би ти препорачал во ниедно друго место да одиш.

Ајде идам у Турција....во Анатолија ќе идам ! Абе има три рљазлични Анатолку региони. Има врска во кој да идам?

јас сега се регистрирам. Во која држава и во кој регион да се стаам , за да бидеме појаки. Ајде побрзо кажувајте кај ви требаат појачања, некако слободен ќе бидам летово мислам дека ќе ја владеам играва!
Добредојде во играва! Најпрво кажи ник за да те заведеме како македонец!
Најмногу македонци имаме во Унгарија и Индонезија, додека пак во Турција имаме и наша партија и 2 конгресмени!

Ајде идам у Турција....во Анатолија ќе идам ! Абе има три рљазлични Анатолку региони. Има врска во кој да идам?
Eastern Anatolia region

На јаху мејлот не ми стига ништо , а на хотмејл ми вика дека активациониот код ми е истечен или невалиден. Идам да спијам само што се вратив од работа, а после ќе направам нов мејл па ќе се уклучам во Источна Анатолија!

Конечно таксава за железото е намалена сега би требало да имам ќар од компанијава веќе не ја продавам, арно им текна предходно никој не предложи нова такса за железото, ем немаа регион со висока продуктивност на железо ем таксите за увоз железо беа 50 % и мораа од другите земји што продаваат да ставаат скапо да биде, сега ќе биде таман на 1 го направија.

Ајсшутер следен пат кога ќе продаваш оружје let me know. :smir:

Ако ја барате целата листа на Македонци од мене ја немам.
Пред 1 месец кога имаше околу 150+ македонци ги имав сите,но сум ја избришал и сеа ја немам листата.

Ако ја барате целата листа на Македонци од мене ја немам.
Пред 1 месец кога имаше околу 150+ македонци ги имав сите,но сум ја избришал и сеа ја немам листата.
Листата ја има на официјалниот Македонски еРеп форум!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom