eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сам се снабдувам со оружје секој ден,немам ништо против таков аватар.
Шадоу мен нека стави слики од тигри,волци и ке ставеме знаме во ќошето

Неисплатливо беше предходно кога формираа организација им дава по едно оружје а они ќе работат сигурно за 4 во солидна компанија, јас секој ден по 5 зимам колку што ми е платата :)

Луѓе незнам дали сте забележале но во последно време на еРеп влегуваат се повеќе Македонци!

Еве ја листата на еБебиња кои успеав да ги забележам за неколку дена:

Листирањето на играчите може да нè стави во опасност.

Ален, си имаме посебен форум за тоа. Листи тука - не...

Уште некои од мене поканети.
[Избришано сега го видов постот погоре]

Инаку до сега имам 6 покането, уште 4 и ќе ми даде тоа што е „Society Builder“ :)

Ален прати ми ги на ПП да ги видам кои се.

И по кој пат да ви се каже да не ставате имиња тука:tapp:

Савен како успеа одма да паднеш на 8 велнес??

De4ki posto me baniraa mi dadoa drug acount Alex_18 add me sea ke odam vo ukraina dombas do 14 leval sam tamo

i mene pratete mi ja listata
a proverite go ovoj acc.-HGSS
i pro4itajte so ima napisano pod slikata
to4no e
:drk:

Хааххаха:pos2: :pipi: Аф коРс

Сака некој да се трампаме за турски или хрватски пари за унгарски?

Абе кој ја има целосната листа на играчи нека отвори посебна тема на еРепублик форумот (нашиот) и таму да ги додаваме само. Ако има таква тема дајте ми линк по ПП зошто јас не ја гледам. :kesa:

Абе кој ја има целосната листа на играчи нека отвори посебна тема на еРепублик форумот (нашиот) и таму да ги додаваме само. Ако има таква тема дајте ми линк по ПП зошто јас не ја гледам. :kesa:
Јас ја направив целосната листа и ја има на официјалниот наш форум---во подфорумот генерални дискусии!

јас сега се регистрирам. Во која држава и во кој регион да се стаам , за да бидеме појаки. Ајде побрзо кажувајте кај ви требаат појачања, некако слободен ќе бидам летово мислам дека ќе ја владеам играва!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom