eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сам се снабдувам со оружје секој ден,немам ништо против таков аватар.
Шадоу мен нека стави слики од тигри,волци и ке ставеме знаме во ќошето

Неисплатливо беше предходно кога формираа организација им дава по едно оружје а они ќе работат сигурно за 4 во солидна компанија, јас секој ден по 5 зимам колку што ми е платата :)

Луѓе незнам дали сте забележале но во последно време на еРеп влегуваат се повеќе Македонци!

Еве ја листата на еБебиња кои успеав да ги забележам за неколку дена:

Листирањето на играчите може да нè стави во опасност.

Ален, си имаме посебен форум за тоа. Листи тука - не...

Уште некои од мене поканети.
[Избришано сега го видов постот погоре]

Инаку до сега имам 6 покането, уште 4 и ќе ми даде тоа што е „Society Builder“ :)

Ален прати ми ги на ПП да ги видам кои се.

И по кој пат да ви се каже да не ставате имиња тука:tapp:

Савен како успеа одма да паднеш на 8 велнес??

De4ki posto me baniraa mi dadoa drug acount Alex_18 add me sea ke odam vo ukraina dombas do 14 leval sam tamo

i mene pratete mi ja listata
a proverite go ovoj acc.-HGSS
i pro4itajte so ima napisano pod slikata
to4no e
:drk:

Хааххаха:pos2: :pipi: Аф коРс

Сака некој да се трампаме за турски или хрватски пари за унгарски?

Абе кој ја има целосната листа на играчи нека отвори посебна тема на еРепублик форумот (нашиот) и таму да ги додаваме само. Ако има таква тема дајте ми линк по ПП зошто јас не ја гледам. :kesa:

Абе кој ја има целосната листа на играчи нека отвори посебна тема на еРепублик форумот (нашиот) и таму да ги додаваме само. Ако има таква тема дајте ми линк по ПП зошто јас не ја гледам. :kesa:
Јас ја направив целосната листа и ја има на официјалниот наш форум---во подфорумот генерални дискусии!

јас сега се регистрирам. Во која држава и во кој регион да се стаам , за да бидеме појаки. Ајде побрзо кажувајте кај ви требаат појачања, некако слободен ќе бидам летово мислам дека ќе ја владеам играва!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom