eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам Јужна Кореа има 0 жители.
Што мислете да отидеме сите таму за да не забележат админите.
(само предлог давам)

едит-освоена била xD

ЉУДИ ШТО Е РАБОТАВА ?? ЗОШТО ИМА ОДЛИВ НА ЧЛЕНОИ У МАКЕДОНСКО-ТУРСКА ПАРТИЈА ?????

ЉУДИ ШТО Е РАБОТАВА ?? ЗОШТО ИМА ОДЛИВ НА ЧЛЕНОИ У МАКЕДОНСКО-ТУРСКА ПАРТИЈА ?????

Спремај ме мајко за печалба,пак ме чека да одам јас.....:pos2::pos2:

Одиме на печалба по Унгарија,Индонезија..
Кога ке дојдат избори ке се вратеме.

Абе на следни избори сите македонци 4 дена пред изборите да не даваат откази од фирми за на ден на избори да можат да дојдат у Турција.Јас предлагам да кандидираме еден од конгресмените или некој играч со над 17 левел но да не е само тн. трокликаш ( работа тренинг маркет ).

aj tie so me nemat za prijatel na erepublik ili neka me addnat ili neka dat nik za jas da gi addnam:smir:

Jaс мислам да кандидираме еден од Николе,Бојан,Смерт.... за претседател

Јас би го предложил Бојан.2 пати конгресмен,активен е во политиката,е сега проблем е што го знаат само во Бугарија.А подобра идеја,да основаме партија во Бугарија и да ни се префали Бојан таму.Многу полесно ќе добиваме избори,бугaрски колку толку разбираме,за разлика од турскиот, имаат релативно мал број играчи и плус има луѓе што го знаат таму па може да привлече некој глас.Да се преселат од прилика 120 македонци таму на изборите и сите да го изгласаат него 100 % добиваме избори знаејки дека бугарите имаат само 385 жители, 5парламентарни партии од кои 3 силни во тесна борба за власт партии.А ако е можна коалиција со некоја мала вон конгресна партија ( 10-20 гласа плус ) тогаш нема шанси да изгубиме на изборите.Ви се допаѓа идејава Бугарија да ја земеме пошо власт во Турција на толку многу жители,а малку активни македонци од кои најголем дел печалбари имаме многу мала шанса.
P.S Во Бугарија претседателот е избран само со 75 гласа.Така да ние со 100 души само и те како ја земаме власта.

Јас би го предложил Бојан.2 пати конгресмен,активен е во политиката,е сега проблем е што го знаат само во Бугарија.А подобра идеја,да основаме партија во Бугарија и да ни се префали Бојан таму.Многу полесно ќе добиваме избори,бугaрски колку толку разбираме,за разлика од турскиот, имаат релативно мал број играчи и плус има луѓе што го знаат таму па може да привлече некој глас.Да се преселат од прилика 120 македонци таму на изборите и сите да го изгласаат него 100 % добиваме избори знаејки дека бугарите имаат само 385 жители, 5парламентарни партии од кои 3 силни во тесна борба за власт партии.А ако е можна коалиција со некоја мала вон конгресна партија ( 10-20 гласа плус ) тогаш нема шанси да изгубиме на изборите.Ви се допаѓа идејава Бугарија да ја земеме пошо власт во Турција на толку многу жители,а малку активни македонци од кои најголем дел печалбари имаме многу мала шанса.
P.S Во Бугарија претседателот е избран само со 75 гласа.Така да ние со 100 души само и те како ја земаме власта.

Само што дали ќе се собереме 100 души да одиме таму:toe:
Каква е економијата во Бугарија?

Aбе празни муабети си правеме:)Не се секирајте ке нема ТО

ej idete Ungarija vojna ima so Avstrija lele da imav dovolno level ke praev partali:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom