eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам план како што да бидат темиве деновиве ќе ги разработа и отворам само почекајте малку, ќе бидат се уредно напишани само да ги разработам што како ако сакате секако.

Абе пров кажи ни ги како предлози па да избацуваме што како,мислам дека дадов добри идеи,посебно тие за посебните теми за помош на слабите и нови играчи,политиката и политичките партии и за листа на македонци и нивен успех.

И општи муабите околу играта исто како оваа тема.
Или може оваа да се премести таму

Па сите можни муабети и општите можат во 9-10 теми да се стават,е сега може некоја ко оф топик тема,нешто поврзано со играта ама не баш директно или општи муабети.

Не е тоа така треба убаво да се развијат пример ај кажи ми што ќе се развие во темата „За создавање на Македонија“ или пак „Фирми“ кога само 2-3 имаат фирма во Турција и не е пожелно отварање на многу после да ни останат таму .. ама има сигурено 10+ теми кои веќе имам план како да бидат.
добро ја само дадов идеја за создавање на македонија ке биде на пример кој лобирал кај лобирал итн у темата фирми ке има каде е најдобро да работиш не само во турција туку и насекаде во светот за македонски фирми најдобри плати и др.
Друга тема може да биде Продавница каде што ке разменуваме предмети кај е најевтино да се купи итн.

добро ја само дадов идеја за создавање на македонија ке биде на пример кој лобирал кај лобирал итн у темата фирми ке има каде е најдобро да работиш не само во турција туку и насекаде во светот за македонски фирми најдобри плати и др.
Друга тема може да биде Продавница каде што ке разменуваме предмети кај е најевтино да се купи итн.[/quote]

Добра идеја е тоа ја предложив 4-5 поста предходно како тема аукција.

Отпочеток ќе направиме само туторијали ќе ги средам сите што се потребни за играва потоа ќе се договориме за категориите.

Jas se slozvam i aj neka napraj nekoj lista da vidime kolku makedonci sme na e-repubik:smir:

Во конгресот во Турција имаме 3 Македонци ?
Колку проценти учество во конгресот треба да има некоја парија за да може сама да ги изгласува одлуките ?
И тие одлуки дали може да бидат стопирани со вето од страна на председателот?

Ќе се најде ли некој да одговори на прашањава

Ќе се најде ли некој да одговори на прашањава
Мислам 2 дека имаме.Околу 60% мнозинство ти треба за да блокираш и гласаш закони.Претседателот може да понуди некој закон да се гласа но да ставе вето не сум сигурен.

Мислам 2 дека имаме.Околу 60% мнозинство ти треба за да блокираш и гласаш закони.Претседателот може да понуди некој закон да се гласа но да ставе вето не сум сигурен.

Третиот е член на друга партија , но видов дека има македонски симбол на
аваторот.

Имам 5 голд и 102 АУД. Некој нека ми кажи како да ги префрлам и негови се.

Идеш на профил кај тој што сакаш да му пратеш,кликаш donate - money и ги праќаш.
Зошто не играш веќе?

Нека ги прате на Црвен Крст за леб да има после

Префрлени.
Инаку не играм пошто не гледам некоја забава во играта. :)

Абе глупо ми е што вака се циганчам али има некој да ми даде 1 голд, итно ми треба?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom