eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е
како што гледам се повеќе и повеќе Македонци ја играат играва се надевам на создавње еМакедонија во брза иднина:vozbud::vozbud::tv:

Што е со плативе во Турција? 10 TYR а имам 4 скил за ленд. Ебате економијата.

Што е со плативе во Турција? 10 TYR а имам 4 скил за ленд. Ебате економијата.
иди на друго место:toe:

Ја зимам 0.5 Голд дневно во Украина
ми исплаќа газдата во злато

Јас планирав да заминам од Турција барем за кратко да соберам нешто финансии, ептен слабо оди сега, најверојатно ќе заминам негде Индонезија, Шпанија, Унгарија и сл.

@ Cresevo
Точно 4 скил имаш или повеќе 4.8+ .. ?

0,5голд?? тоа е 70 TYR...
dark king has been ripped off xD

Јас зимав 60 турски пари пред да ме банираат на 3 дена и сега газдава нашол друг работник ..

Јас планирав да заминам од Турција барем за кратко да соберам нешто финансии, ептен слабо оди сега, најверојатно ќе заминам негде Индонезија, Шпанија, Унгарија и сл.

@ Cresevo

Јас зимав 60 турски пари пред да ме банираат на 3 дена и сега газдава нашол друг работник ..

ke odis na pecalba a :)

0,5голд?? тоа е 70 TYR...
dark king has been ripped off xD

Украина тоа ти е
Барајте малце работа по сите држави по форумот ќе најдете супер платени работи тоа ви е моја препорака така ја ја најдов работава:smir:

@ Cresevo

Поточно 4.56

цццц за 5 скил manufacturing 12try плата само нудат ова турциве бе:tapp::tapp:

Леле вас ве одрале бе од работа а пари ништо :toe::helou:

abe sega ne pravete propaganda za odenje od Turcija...neli resivme ovde da se sobereme site pa da vlezeme i vo kongres za da ne zabelezat deka ne ima povekje

Леле вас ве одрале бе од работа а пари ништо :toe::helou:

aj i ti ne pravi reklama na drugi drzavi ovde...vo Turcija se ke se sredi ne berete gajle

abe sega ne pravete propaganda za odenje od Turcija...neli resivme ovde da se sobereme site pa da vlezeme i vo kongres za da ne zabelezat deka ne ima povekje

aj i ti ne pravi reklama na drugi drzavi ovde...vo Turcija se ke se sredi ne berete gajle
Не правам реклама нема корист ништо ако дојдеш во украина ти или било кој само ви кажувам дека економијата во Турција моментално е многу лоша

Не правам реклама нема корист ништо ако дојдеш во украина ти или било кој само ви кажувам дека економијата во Турција моментално е многу лоша

pa da mnogu e losa no ke se sredi...ajde i ti po nekoe vreme treba da dojdes vo turcija...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom