Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
иди на друго местоШто е со плативе во Турција? 10 TYR а имам 4 скил за ленд. Ебате економијата.
@cresovo
a kolu bra da imas skill
0,5голд?? тоа е 70 TYR...иди на друго место
Ја зимам 0.5 Голд дневно во Украина
ми исплаќа газдата во злато
0,5голд?? тоа е 70 TYR...
dark king has been ripped off xD
Јас планирав да заминам од Турција барем за кратко да соберам нешто финансии, ептен слабо оди сега, најверојатно ќе заминам негде Индонезија, Шпанија, Унгарија и сл.
@ Cresevo
Точно 4 скил имаш или повеќе 4.8+ .. ?
Јас зимав 60 турски пари пред да ме банираат на 3 дена и сега газдава нашол друг работник ..
0,5голд?? тоа е 70 TYR...
dark king has been ripped off xD
Јас планирав да заминам од Турција барем за кратко да соберам нешто финансии, ептен слабо оди сега, најверојатно ќе заминам негде Индонезија, Шпанија, Унгарија и сл.
@ Cresevo
Точно 4 скил имаш или повеќе 4.8+ .. ?
Јас зимав 60 турски пари пред да ме банираат на 3 дена и сега газдава нашол друг работник ..
Леле вас ве одрале бе од работа а пари ништо:helou:
Не правам реклама нема корист ништо ако дојдеш во украина ти или било кој само ви кажувам дека економијата во Турција моментално е многу лошаabe sega ne pravete propaganda za odenje od Turcija...neli resivme ovde da se sobereme site pa da vlezeme i vo kongres za da ne zabelezat deka ne ima povekje
aj i ti ne pravi reklama na drugi drzavi ovde...vo Turcija se ke se sredi ne berete gajle
Не правам реклама нема корист ништо ако дојдеш во украина ти или било кој само ви кажувам дека економијата во Турција моментално е многу лоша