eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ej sea i jas ke ja igram e-republik pa dajte nesto pomos na primer vo koja zemja da odam?:vozbud:

Aj баш ќе видам, шо знам сепак Индонезија повеќе ми се допаѓаше вака за аргатски живот, а за компанија таму е срање.

Абе финтат беше да останеме во една држава и да се обединиме како мнозинство за да видат дека не има.

Abe a kako e so izborite? Ima makedonci u kongres?

abe naprajv nov account i ojdov to turcija tamu kaj so mi rece sea cekam mail za activacija

Abe a kako e so izborite? Ima makedonci u kongres?

Еден сигурно ќе има прв е со 39 гласа од сите региони а другиот има 7 .. слабо се организиравме можевме 5-6 души да земеме конгрес, а кај вас како ? гледам србиве ептен ќе земат за конгрес.

Еден сигурно ќе има прв е со 39 гласа од сите региони а другиот има 7 .. слабо се организиравме можевме 5-6 души да земеме конгрес, а кај вас како ? гледам србиве ептен ќе земат за конгрес.

Ако треба плус гласови кажвајте , имам два профили смао карти пратете. :smir:

Ако треба плус гласови кажвајте , имам два профили смао карти пратете. :smir:

Ќе треба гласови за Wolf Raider прати му приватна на ерепублик ќе ти даде карти јас немам веќе.

za kolku vreme idi e-mail za activacija?:smir:

Треба за 5-10 минути, а немаш хотмејл акаунт да ти пратам таму, оти лајв зафркава нешто ?

Ќе треба гласови за Wolf Raider прати му приватна на ерепублик ќе ти даде карти јас немам веќе.

Треба за 5-10 минути, а немаш хотмејл акаунт да ти пратам таму, оти лајв зафркава нешто ?

Со едниот сум гласал, а со другиот изгледа те немам во пријатели, како ти беше никот таму?
мене ми е Filipcoo

abe na live mi dojde ama go izbrisav oti mislev deka go aktivirav:kesa:

sea so na yahoo naprajv 2 akaunta ama nema niso

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom