eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден сигурно ќе има прв е со 39 гласа од сите региони а другиот има 7 .. слабо се организиравме можевме 5-6 души да земеме конгрес, а кај вас како ? гледам србиве ептен ќе земат за конгрес.

Абе што ви викав од почеток,2-3 во слабо населени региони,со приватни пораки со 30-40 гласа 3 конгресмени ќе имавме,али сега јебига.
Иначе да србиве водат 18-22 али има време до крај се очекува американци многу да дојдат нештп слушнав 400,па ќе видиме,барем претседателот го имаме а ако више губиме избор се ќе направиме да им отежнеме владеење.

zdravo ja sum thedragon vo igrava i sum vo indonezija java lv. 4 skills land 1.5 strenght 2.4 adniteme za prijatel

fala igrava e zakon i kako mozi da jadam pomos?hh

market-market place после бираш лево food и ке се снајдеш

zdravo ja sum thedragon vo igrava i sum lv. 4 skills land 1.5 strenght 2.4 adniteme za prijatel

те додадов,ја сум koljo92:)

Гледам на многу места изборите се добиени и со по 1-2 гласови:/
наредниот пат ке можеме и 5-6 луѓе да влеземе.
Во помалите региони со 1 глас влегувале

Во Украина со 0 гласа се вегува во конгресот таму ти е вака 30 души се кандитираат и сите влезаат сами проверете: http://www.erepublik.com/en/elections/country-40-election-congress-0-date-2009-05-region-0
исто така и во Аустрија се влегува со мал број гласови од 1-7 и влегуваш:
http://www.erepublik.com/en/elections/country-33-election-congress-0-date-2009-06-region-345 исто така Мексико неш.невидено добивас од 1-7 гласа и си во конгрес треба за следните избори да се договориме во повеке држави да влезиме во конгресот ако сакате тоа на состанок ако може

А гледам и во Бугарија доста ВМРо-вци имаат шанси да влезаат во конгресот
еве еден мал додаток каде можете да ги пронајдете регионите со q5 Hospital и со потребните матријали ако сакате да отворите фирма добра алатка(web strana):
http://ereptools.pl/

Направив чат група на која можеме да разговараме кога сакаме(за помали работи,договарања за нешто и слично) и за помош на новите членови,да им објаснеме што и како во играта
http://xat.com/eMacedonia

:helou:

здраво може ли некој да ми прати подарок за да ми зголемите welnes иначе потписан сум како gorantasev фала однапред:helou:

kikser[g.p];2669393 напиша:
здраво може ли некој да ми прати подарок за да ми зголемите welnes иначе потписан сум како gorantasev фала однапред:helou:

Ти пратив јас 2 сила уште 8 му треба на другаров да може после да се бори и излечи, ај праќајте да им помогнеме на поновите играчи.

kikser[g.p];2669393 напиша:

Пратив шест гифта и едно оружје што ми останало :)

3 македонци у турски парламент,ај на претседателските да се изгласа македонски кандидат :)Спортед број на жители и тоа што Турција е поделена по доста партии,со 100 гласа може да се земе власта.Турција имаше излезност од само 17 % односно околу 391 гласач,и имаат 4 големи партии.Еве нека излезат 500 души,да ги поделиме во 4 партии тогаш по 125 луѓе од кандидат,а има околу 150тина македонци во есветот па со складирање тикети за македонците во други земји со 100-130 гласа можеме и да победиме на претседателските избори.Е сега е проблем ако има некој препопуларен кандидат па може да обере доста гласови.Ние имаме потенцијал од одприлика според моја проценка 120-130 гласачи,а со малце среќе и некој коалиција со некоја помала вонконгресна партија може да има македонец претседател на Турција. :)

Еве и ја почнав, се стаив во Хрватска за почеток, па после ке се префрлам некаде. Совети некои ко за почетник?

Еве и ја почнав, се стаив во Хрватска за почеток, па после ке се префрлам некаде. Совети некои ко за почетник?
Вработи се во некоја фирма во џоб маркет.Ако имаш преку 41 велнес иди бори се во Рашка,ама само ако си во северозападна хрватска или славонија,ако не побарај пари од некого за тикет,ја неам некои македонци во играта се MacedonianWolf, Koljo92, Stjepan Pokupec ( jas) ....... :toe: и кога ќе се бориш идеш на профилот и идеш ја стегаш провинцијата кај што си и таму има копче хеал и го стегаш и не се бориш пак до утре.Moжеш само еднаш дневно хеал да правиш и тоа само после борба.И после тоа идеш во арми и таму идеш траин.Прочитај го туторијалот најдобро е така.И откако ќе заработиш некој денар купи леб у маркетплаце.Човекот сам си го јаде лебот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom