eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже што е со финтива на ерепублик си купил 3 компании за жито (Grain) колку ги зема, и сите ли ќе ги работиш ?

Не ги купив! На акаунт имав 25 голд и сакав да направам една фирма за греин! И ја правам фирмава и глеам долу има уште две фирми а на акаунт имам уште 5 голд! Незнам како се случи? Пред да отворам компанијата имав само 25 голд и неможе со 25 голд да направам 3 компании! Изглеа е некој буг кој ми оди во корист! Нема да ги работам сите , двете ги ставив на продажба ако ги продадам ке биде добро!

Не ги купив! На акаунт имав 25 голд и сакав да направам една фирма за греин! И ја правам фирмава и глеам долу има уште две фирми а на акаунт имам уште 5 голд! Незнам како се случи? Пред да отворам компанијата имав само 25 голд и неможе со 25 голд да направам 3 компании! Изглеа е некој буг кој ми оди во корист! Нема да ги работам сите , двете ги ставив на продажба ако ги продадам ке биде добро!

Не ти требаат 3 компании,продади ги за повеќе пари ке бидеш во плус

Bugrepublik :pos: сречко си.

Ги давам п0 10 голд кој сака ако сака некој нека ги купи! Се наоѓаат во регион со Медиум на Греин! Хехе а јас сабајле се чудам како може со 25 голд да направам 3 компании!!:pos2::pos2:

лелел...со оружјево од Ајсшутер се наоружав до зуби...се ми е полно...само војна да почнат...:vozbud:

Абе денес изгледа никој нема да има војна, т.е. барем не тие што се во алијанса, незнам што ке се прави

АЈШУТЕР ај одпустиме на момент, да одам да се борам

Овој ајсшутер не ме отпуште војната завршуе за 1 саат а мене ми требат уш саат и двајс минути да отидам :zid::zid::zid::zid: пишите му на ајс нека се уклуче.

Мене ме отпуштија од работа сеа го нема Бурак да ми прате оружје

Бурак ми прати оружје,ке се бориме во последните 15 минути

шо е ова бе, не се тепаат чиле-аргентина?? да не треба да ги с`рчкаме малце :)

Војводина е освоена од Унгарија.
Поените беа +20000
Во последните 20 минути нападнавме со q3 оружја и поените за помалку од 1 минута станаа -40000.
Утре мислам Унгарија напаѓа друг регион и пак ке се бореме со Лазократите

Мене ме банираа идиотиве за артиклот ама рекоа ќе ги сределе и грците што пишуваа Monkeydonia и рекоа ќе разгледале после подобро и можело да ми намалат или да ме одбанираат инаку само 3 дена сум точно до 24 :)

ајдееее се спукаа аргентинците со чиле...навалете...

Мене ме банираа идиотиве за артиклот ама рекоа ќе ги сределе и грците што пишуваа Monkeydonia и рекоа ќе разгледале после подобро и можело да ми намалат или да ме одбанираат инаку само 3 дена сум точно до 24 :)

сега сме 22 ке те одбанираат на 25 ова време,дали ке може да се гласа за тебе преку целиот ден???
немој да останеме без кандидат таму каде што сме највеќе

сега сме 22 ке те одбанираат на 25 ова време,дали ке може да се гласа за тебе преку целиот ден???
немој да останеме без кандидат таму каде што сме највеќе

Не се секирајте ќе можете да гласате само чекам да ми одговорат може и ќе ме одбанираат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom