eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ален ај кажи ми само дали ти иде бизнисот у фирмата. Ако иде убаво да се вработам, ако паѓаш у банкрот да не идам.

Дај бе пишувајте тука овие кликаат „Reported“ да не ме банираат.. чисто сумњам ама не се знае они какви имиња пишуваат па ништо.
http://www.erepublik.com/en/article/real-greek-people--836020/1/20

Сам си го бараш.. :)

Совет до сите: подобро не пишувајте ако не знаете англиски.. на ништо не личат тие кованици што ги составувате.

Ален ај кажи ми само дали ти иде бизнисот у фирмата. Ако иде убаво да се вработам, ако паѓаш у банкрот да не идам.
Не иде лошо само кажи колкав скил имаш зш според пресметувачот на профит на ПОвердрајв подобро е да продадам 10 леба со 5 вработени по 3 скил, отколку 20 леба со 5 вработени по 4 скил!

Сам си го бараш.. :)

Незнам дали да го бришам ама инат ме фаќа.. знам дека е забрането расизам ама не кажував во контект против цр... луѓе туку само дека вистинските антички македонци имаат друга боја, или да го бришам :))) ?

Не иде лошо само кажи колкав скил имаш зш според пресметувачот на профит на ПОвердрајв подобро е да продадам 10 леба со 5 вработени по 3 скил, отколку 20 леба со 5 вработени по 4 скил!

Оптимална бројка на вработени е 10 за секој тип на компанија (освен тие градежните). Како ти се движат платите?

Незнам дали да го бришам ама инат ме фаќа.. знам дека е забрането расизам ама не кажував во контект против цр... луѓе туку само дека вистинските антички македонци имаат друга боја, или да го бришам :))) ?

brisi go vednas dodeka ne si jadel ban....aj ni trebas !!:smir:

Како сакаш, твој е весникот.. само да знаеш дека непотребно ги провоцираш Грците со работи кои немаат никакво значење во eRepublik.

Ќе го избришам ако не стигнат админите мене да ме избришат предвреме, инаку сајтов не ми го отвара .. тиња е интернетот цело време странските нејке да ми ги отвори.

Мануфекчринг скил 4.32
Да влагам или не?

Како ти е никот на еРеп?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom