- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Не се секирајте ќе можете да гласате само чекам да ми одговорат може и ќе ме одбанираат.
Ако си во Истерн Анатолија не те покажува веќе како кандидат,само Цезар е сега таму

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирајте ќе можете да гласате само чекам да ми одговорат може и ќе ме одбанираат.
Ако си во Истерн Анатолија не те покажува веќе како кандидат,само Цезар е сега таму
Уште пред да ме банираат јас излегов од партијата мислев да одам во Унгарија го чекав само газдата, ама не се секирајте ќе биде средено утре тоа со админите.
Дај види побргу среди со админиве ако не кажи да бараме друго чаре
Ако случајно има некакви проблеми јас ке се пријавам за конгрес:pos2::pos2::pos2:
Вторник е последен ден за пријавување а Мартин ке биде баниран до Четврток![]()
Ако не да се повика ИТЕН СОСТАНОК, па да се реши што ќе се прави.
Разбирате ли вие или да почнам да цртам .. до утре добивам одговор и ќе ставиме друг конгресмен ако не ме одбанираат и готово, нема голема филозофија.
А што толку се нервираш не ми е јасно, како прво не ја направивме ние грешката што ја напрви ти, а како второ каде пишува дека предлози не се дозволени????
Што грешка сум направил ај кажи ?
Убаво реков утре ќе кажам ако небива ќе најдеме друг што тупите безвеза у место, и како прво барем не оставам грците да не викаат „monkeydonians“ и слично затоа и ме банираат, а вие ќутете си и не ми треба ваше мислење во врска со банот.