eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што викате дали да поднесам апликација за International Lazocracy???

Јас веќе поднесов ама им реков дали е можно ако си во таа група да учествуваш во политичкиот живот, ако даваат ќе влезам.

Абе, фатив лвл 5...сеа можам да се борам?? Дај нека објасни некој подобро, шо добивам, како, што ми треба итн итн....

Мислам дека ти треба 6-ти левел.

Ејјјј несекајки наместо да се тепа стиснав да работи и сеа имам 39 welness може Q1 gift ? Фала

Ејјјј несекајки наместо да се тепа стиснав да работи и сеа имам 39 welness може Q1 gift ? Фала

Абе и да си утнал пак си имал 42 велнес. Како си успеал толку ниско да стигнеш без да се бориш? Ова сериозно - играва е толку едноставна а повеќето прават аматерски грешки иако веќе играат со месеци. :tapp:

Сеа ќе ти пратам.
Па кога фатив лвл 5 ми стигна порака “Now ur lvl 5 u can now fight for your country and make history....“

Епа значи може .. оди првен My Places -> Army -> Active Wars list -> Ireland vs USA кликаш Details и ќе ти се појави копче Fight кликаш на тоа само еднаш и после кликаш на твојот акаунт (корисничко име) одиш кај регионот што ти го пишува пример кајмене Turkey, Anatolia Region кликаш на регионот и доле кај болница имаш Heal кликаш на тоа и готово.

Сеа ќе ти пратам.

Епа значи може .. оди првен My Places -> Army -> Active Wars list -> Ireland vs USA кликаш Details и ќе ти се појави копче Fight кликаш на тоа само еднаш и после кликаш на твојот акаунт (корисничко име) одиш кај регионот што ти го пишува пример кајмене Turkey, Anatolia Region кликаш на регионот и доле кај болница имаш Heal кликаш на тоа и готово.
ама 40 велнес треба -.- ја иам некои 26

Океј фала, сеа иам 34....6 more any1?? Може и Q1 да се пошто само 4 гифтс иам примено денес...

Q1 нема во провинцијата каде што сум јас па морав Q2. Некој од друга земја нека ти прати.

Јас веќе поднесов ама им реков дали е можно ако си во таа група да учествуваш во политичкиот живот, ако даваат ќе влезам.

А што пиша кај националност, во eRep??????

Иначе аплицирав за International Lazocracy, и моментално ме испрашуваат некој глупи прашања по МСН :pos2:

Влегов во Macedonian-Turkish party.

Ivan Kantardziski ми е никој, 16ти лвл сум мислам. :)

Иначе влегов во Lazocracy Community :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom