eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да ама чекам 2 недели да ми потврдат :toe:

Јас во еRepublik му пратив на Николче порака да ме прифати и во рок до 2 саат ми беше пуштен акаунтот, може да пробаш така па види што како

abe i jas cekam mnogu za toj forum...povekje od 2 nedeli???:toe:

Иначе кој е админ на http://emacedonia.forumotion.net, се регистрирав сабајле и уште ми немаат пратено маил со активацијата.

Мислам дека треба да се одржи и втор состанок со повеќе народ.
Видов и некој пишале по другите теми дека треба да има.
Закажувам втор состанок во Недела,21 Јуни на форумот http://emacedonia.forumotion.net/
во 21,00 часот затоа што мислам дека тогаш сите сме слободни,Недела е неработен ден
icon_e_wink.gif

Мислам дека треба да разговараме за што и како да се прави понатаму.
Во која држава да одиме СИТЕ! затоа што само така ке можеме да се покажеме кај админите,со влегување во власта на некоја држава(не ТО,туку соработување со нив).
Што со фирмите кој останаа во Грција
Што понатаму со војската.
И други теми.
Идам јас.

Сите што сакате да направиме еМакедониа донирајте во македонска банка пари кој што ви се непотребни и голд кој што е МНОГУ ВАЖЕН за креирање на Државата
Линк тука!
Тука!

И Да знаете

ПАРИТЕ НЕ ИДАТ ЗА МЕНЕ!!!!!!!!!!!!
ПАРИТЕ ИДАТ ЗА еМакедонија и ке ви бидат исплатени понатаму!:pipi:

Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!

Сите што сакате да направиме еМакедониа донирајте во македонска банка пари кој што ви се непотребни и голд кој што е МНОГУ ВАЖЕН за креирање на Државата
Линк тука!
Тука!

И Да знаете

Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!

aj ne zaletuvaj...ima edna organizacija koja sobira pari za sozdavanje na eMacedonia...

Toa e MACEDONIAN TREASURY...http://www.erepublik.com/en/organization/1445714

Линк тука!
Тука!

И Да знаете

Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!

A Macedonian treasury за што служи:tapp:

Иначе кој е админ на http://emacedonia.forumotion.net, се регистрирав сабајле и уште ми немаат пратено маил со активацијата.

Јас сум админ,а мејл за активација нема да ти стигне затоа што само јас лично можам да ги активирам членовите,за да не влезат некој предавници.
Сега ке те активирам

Јас сум админ,а мејл за активација нема да ти стигне затоа што само јас лично можам да ги активирам членовите,за да не влезат некој предавници.
Сега ке те активирам

a mene nema da me aktiviziras????:toe:

Линк тука!
Тука!

И Да знаете

Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!
И да знаеш ми дужиш 3 голд немој да ме заебеш

гледам у организацијава има многу пари кои не се во злато...може некој да ги претвори во злато??? боље прегледност да се има... до сега 95голд...и неколку голд од останатите валути

да знаете,има ресистанс у индонезија

abe jas sto prasav...makedonce93 ke me aktiviris li mene???

гледам у организацијава има многу пари кои не се во злато...може некој да ги претвори во злато??? боље прегледност да се има... до сега 95голд...и неколку голд од останатите валути

да знаете,има ресистанс у индонезија
Абе ја пишав еве што ми вратиа
ova e organizacija, nema smisla da kupuvame zlato :)

Сега ке те активирам

Ај и мене ако можеш. Voislav Zdravkovski.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom