- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 895
- Поени од реакции
- 64
да ама чекам 2 недели да ми потврдат![]()
Јас во еRepublik му пратив на Николче порака да ме прифати и во рок до 2 саат ми беше пуштен акаунтот, може да пробаш така па види што како
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ама чекам 2 недели да ми потврдат![]()
Сите што сакате да направиме еМакедониа донирајте во македонска банка пари кој што ви се непотребни и голд кој што е МНОГУ ВАЖЕН за креирање на Државата
Линк тука!
Тука!
И Да знаете
ПАРИТЕ НЕ ИДАТ ЗА МЕНЕ!!!!!!!!!!!!
ПАРИТЕ ИДАТ ЗА еМакедонија и ке ви бидат исплатени понатаму!
Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!
Сите што сакате да направиме еМакедониа донирајте во македонска банка пари кој што ви се непотребни и голд кој што е МНОГУ ВАЖЕН за креирање на Државата
Линк тука!
Тука!
И Да знаете
Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!
Иначе кој е админ на http://emacedonia.forumotion.net, се регистрирав сабајле и уште ми немаат пратено маил со активацијата.
A Macedonian treasury за што служи
Јас сум админ,а мејл за активација нема да ти стигне затоа што само јас лично можам да ги активирам членовите,за да не влезат некој предавници.
Сега ке те активирам
И да знаеш ми дужиш 3 голд немој да ме заебешСите што сакате да направиме еМакедониа донирајте во македонска банка пари кој што ви се непотребни и голд кој што е МНОГУ ВАЖЕН за креирање на Државата
Линк тука!
Тука!
И Да знаете
Донирајте Бидете хумани
за подобра еМакедонија!
A Macedonian treasury за што служи![]()
Абе ја пишав еве што ми вратиагледам у организацијава има многу пари кои не се во злато...може некој да ги претвори во злато??? боље прегледност да се има... до сега 95голд...и неколку голд од останатите валути
да знаете,има ресистанс у индонезија
abe jas sto prasav...makedonce93 ke me aktiviris li mene???
Јас сум админ,а мејл за активација нема да ти стигне затоа што само јас лично можам да ги активирам членовите,за да не влезат некој предавници.
Сега ке те активирам
Ај и мене ако можеш. Voislav Zdravkovski.