eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас чекам да ме отпуштат од работа и си бегам за Јава. Најубаво ми беше таму.

Ја сум у хрвацка.Таму купувам 1 оружје 1 леб и имам 5 хрвацки пари за тикет.Така да за 3 дена доббивам по 1 тикет.Немора да ми прачате тикет јас сам ци заработам :smir::helou:

Luge da begame od turcija ne e loso taka i taka nemat dobra ekonomija moze da odeme vo druga drzava vo indonezija pa tamo ke glasame se kako so treba ovoa so partijata nebiva nis kako so gledam

Добро де немора партија да имаме за конгрес да се кандидираме ќе правам муабет со турчин од друга партија за да одобри за конгрес што како, ќе бидете известени и не одете во друга држава супер е тука.
И сите разбегувате низ цел свет и после нема држава, епа нема !

Мене да ме планирате за во конгрес обавезно :)

Абе сите сакаат левели никој не мисли на еМакедонија . Што ке правиме во индонезија? Таму како џукели сме партија ке праивме , кога ке видат они ... Немаме ништо заедничко со нив. :jaj: Ја сакам у конгрес , јас , јас . Кога друг ке ја заврши работата после лесно е .

Абе сите сакаат левели никој не мисли на еМакедонија . Што ке правиме во индонезија? Таму како џукели сме партија ке праивме , кога ке видат они ... Немаме ништо заедничко со нив. :jaj:

Eпа ајде де.
Запнале сите во Индонезија кидат така никогаш нема држава да си направеме.
Ако сакат нека идат,ама тоа не е добро за Македонија

Епа ај предлог за добра провинција во Турција, со Q5 болница и плати за 4скил кои вредат повеќе од пола златник?

Ја у хрвацка беф али пошо имаше на форумо нешо да им се помогне на србите па ајде ја отиду да помогнам.Сеа имаме и нивни сапорт.

Епа ај предлог за добра провинција во Турција, со Q5 болница и плати за 4скил кои вредат повеќе од пола златник?
Имаш во истерн како беше натаки.А за плата тешко тешко не наоѓаш богато место за работа.

Абе глеј сите у Турција во регии со јаки болници идете и зацленете се во нашата партија таму,а кога ќе дојдат избори преселете се во најНЕнаселените регии пошо таму ќе си гласаме за нашите и од таму со 6 гласа веќе имаме пратеник.Во Хрватска во ХСП така добивме избори дел од нас не пратија по Рашка,Западна Србија Јужна Далмација да гласаме и добивме повеќе конгресмени.

Абе глеј сите у Турција во регии со јаки болници идете и зацленете се во нашата партија таму,а кога ќе дојдат избори преселете се во најНЕнаселените регии пошо таму ќе си гласаме за нашите и од таму со 6 гласа веќе имаме пратеник.Во Хрватска во ХСП така добивме избори дел од нас не пратија по Рашка,Западна Србија Јужна Далмација да гласаме и добивме повеќе конгресмени.

А има разлика пример да бидеш конгресмен во понаселен регион (појак) или пак по не населен регион (слаб). И гледам кај партијата има која аплицираш за кој регион сакаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom