eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После избориве се селам во Романија, Подолија. Добри плати има по 15-20 рон (1 голд=59 рон). :)
Ќе ја најдеш Подолија во Романија???:pos2::pos2::pos2:

фино лепо си се вратив у индонезија,јава...кај шо почнав...од една плата имам 2 Q1 оружја леб и остаток...со 3 плати, еден голд ке вадам.. т.е. сеа иам 3.9 скилл, коа ке зеам 4.0 со две плати едно злато ке зеам...

Бобо е прв во Анархи Онлајн

boboo6 12
Gassie125 9
Repubic 7

Централна Грција отиде.Одам јас во Хрвацка (знам дека не е точно) да гласам за србите во партијата зошто добив билет останувам таму 1-2 дена и после одам со војската.

Централна Грција отиде.Одам јас во Хрвацка (знам дека не е точно) да гласам за србите во партијата зошто добив билет останувам таму 1-2 дена и после одам со војската.

Ќе ја зачуваат ќе видиш гледаш дури на -13.710 дојдоа сеа кога ќе почнат пак унгарците и лазократите да се борат ќе видиш како ќе летне одма во плус, ќе ја осигураат 99 посто централна Грција.

ке ја спасат изгледа.
беше -50000 сеа е -13000

а еве бурак пиша дека изгледа во 12.00 ке напаѓат:toe:

Мислам дека не е за напаѓање што кажуваше бураккамис изгледа ќе одат на гласање да полнат кутии :pos: знаете каде да не пишувам тука јавно :)

Баттл Херојот што е од Турците е привремено баниран http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/89152

иначе во војната за Централна Грција направил 15000 штета

Видете како се борат Турците за пола минута од -12000 на -7000

Централна Грција ќе биде спасена....
Еве и буракокамис најавува дека за 2 саата ќе нападнат лаозкратите!!

Да бидам оптимист али кога ќе направат 130000 дмг?

Нема потреба веќе да напаѓат Лазарократите.
Подземјето е спасено сеа се борат во Администратион Центер.
Дојдоа и од Индонезија и прават по 300 штета

Да бидам оптимист али кога ќе направат 130000 дмг?

Веќе се направени,победува Турција.
Ке биде одбранет регионот 99.9%

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom