Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ќе склопам нешто , значи турско и македонско знаме така?
И сега ќе гласам со двата јузери. :helou:
Малце ја запоставив играва, секој ден работам и тренирам, ама само тоа, не пратам што се случува.
Гледам некои избори, ова, она, ај објаснете ми на кратко каде да одам и за кого да гласам и што се случува периодов.![]()
Може да ве прашам што е ова со 2 партии? Планот беше само 1 да преземеме? Зар не сфаќате дека ако земеме 2 партии тогаш ќе се поделиме? или малку избегавте од првичниот план?
Ова повеќе личи на Исламска Македонија него на соработка на Македонија и Турција. Боље е Турското знаме и во едно ќоше нашето знаме или пак обратно Македонско знаме а во ќоше Турското.
Ова повеќе личи на Исламска Македонија него на соработка на Македонија и Турција. Боље е Турското знаме и во едно ќоше нашето знаме или пак обратно Македонско знаме а во ќоше Турското.
Пример
![]()
![]()
Нешто вакво.
Se slozvam so tebe, vaka plus ke gi zbunime i Turcite ke mislat deka i pe
.....e od jug se zamsale nesto.
ЛоЛ. Не баш такви бе. Ова е само пример. Место Британското ке има Македонско или Турско тоа треба само да се размисли.
![]()
Него Централна Грција отиде. Каде на друго место во Турција има Q5 болница?
Очигледно не си во тек со настаните! Поради тоа шо го дознаа планот за Анархи Онлајн се преместивме во друга партија и таа веќе е презедена!gotovo gubeme ja anarhy online a za sozdavanje makedonija mnogu tesko zatoa so edni se vo turcija drugi vo romanija treti vo indonezija po spanija nis sekade treba site zaedno na edno mesto i da odeme po dogovor