eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Турците нема да изгубат ни еден резистанс вар зошто во централна грција имат 13000 деф поени а во Македонија 12500

Со Турциве нема играње играчки, а подготово кога се во прашање Грциве

Сега само што прочитав Грците пишале во весници низ сите бивши АТЛАНТИС држави за помош во централна грција. Да се пазат Турците да не ја изгубат таа територија :)

Дечки имам едно прашанје.
Еден играч на еРепублик од Србија има проблем, престојуваше во Македонија и заборави да се пријави и сега на граница му прават проблеми и не можи да ја напушти Македонија.
Дали некој има информации како можи да му се поможи?

Брат ти дефинитивно ја згреши темата :)

Дечки имам едно прашанје.
Еден играч на еРепублик од Србија има проблем, престојуваше во Македонија и заборави да се пријави и сега на граница му прават проблеми и не можи да ја напушти Македонија.
Дали некој има информации како можи да му се поможи?

ова во Real Life ли се случи:pos2:

Кој сељо сум.Јас си реков не ерепублик има излезено државјанстово па дошол у турска па му правеле прблем.

Абе во реалниот живот се случи ова.
Шо ја згрешив темата имав напишно еРепублик.
:)

Ако има некој компанија во Турција и му треба работник со ленд скил 4.82, нека прати карта и ќе му вратам после, да не раситнувам голд.

Јас имам компанија за леб Мануфактуринк скил кој сака да работе нека пише ке му пратам карта!
само 3 работници имам

Добро како успевате Wellnesot да го држите над 40 никако неможам да дојдам до 40 дајте некој нека помага што како и нека каже колку да платам....

Добро како успевате Wellnesot да го држите над 40 никако неможам да дојдам до 40 дајте некој нека помага што како и нека каже колку да платам....
вака,кажи ми прво ник,па кој левел си,колку велнес имаш,и со каква храна се храниш,q1,q2.....па ќе видиме даље:helou:

вака,кажи ми прво ник,па кој левел си,колку велнес имаш,и со каква храна се храниш,q1,q2.....па ќе видиме даље:helou:

nick:triXt3r , 12 лвл имам 33.91 wellness најчесто со q3,4 , тоа незнам друго што да ти кажам да успеам барем до 40 да стигнам ке биде ок вака тапа .....

nick:triXt3r , 12 лвл имам 33.91 wellness најчесто со q3,4 , тоа незнам друго што да ти кажам да успеам барем до 40 да стигнам ке биде ок вака тапа .....
ииии,па ти не си бил нов бе,
епа вака,ја ќе ти пратам гифтови,ќе дигнеш 43 велнес сеа,ако имаш пари ќе си купиш карта да се префлиш негде,кај шо има војни,Турција,Унгарија,Индонезија.....и тамо ќе се бориш ќе се лечиш,и ќе моеш полесно да си одржуеш велнесот
позз:helou:

Аха ок фала многу него кажи ми колку пари да ти платам за услугава некам вака лешинарски ја ке сјебувам а некој ке ме лечи цело време :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom