- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 895
- Поени од реакции
- 64
Турците нема да изгубат ни еден резистанс вар зошто во централна грција имат 13000 деф поени а во Македонија 12500
Со Турциве нема играње играчки, а подготово кога се во прашање Грциве
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Турците нема да изгубат ни еден резистанс вар зошто во централна грција имат 13000 деф поени а во Македонија 12500
Македонско?ЊТФ?Има државјанство?
Дечки имам едно прашанје.
Еден играч на еРепублик од Србија има проблем, престојуваше во Македонија и заборави да се пријави и сега на граница му прават проблеми и не можи да ја напушти Македонија.
Дали некој има информации како можи да му се поможи?
Дечки имам едно прашанје.
Еден играч на еРепублик од Србија има проблем, престојуваше во Македонија и заборави да се пријави и сега на граница му прават проблеми и не можи да ја напушти Македонија.
Дали некој има информации како можи да му се поможи?
вака,кажи ми прво ник,па кој левел си,колку велнес имаш,и со каква храна се храниш,q1,q2.....па ќе видиме даље:helou:Добро како успевате Wellnesot да го држите над 40 никако неможам да дојдам до 40 дајте некој нека помага што како и нека каже колку да платам....
вака,кажи ми прво ник,па кој левел си,колку велнес имаш,и со каква храна се храниш,q1,q2.....па ќе видиме даље:helou:
ииии,па ти не си бил нов бе,nick:triXt3r , 12 лвл имам 33.91 wellness најчесто со q3,4 , тоа незнам друго што да ти кажам да успеам барем до 40 да стигнам ке биде ок вака тапа .....