eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
полека....немора да се нервираш:vozbud:

у индонезија-јава сум...имаше борби, се тепав и излечив и пак се тепав...и стигнав до 40+...е финтата е шо вежбам и работам тоа е окулу -4 велнес,а јадам леб шо ми дава +1 велнес...значи тоа е тоа, единствено само да јадам, без работа и вежбање да накачам +40 ба фајт, и да останам после на 50....:vozbud:

:tapp::tapp::tapp:

Аман бе, колку пати треба да се каже после лечење да не се тепате пак...???

И официјално АТЛАНТИС пропадна. Шведска ја нападна Германија. Инаку јас од борбата добив 15 левел :)

Гледам веке Романија не е во ТОП 3 на најголеми држави, ако ако, само нека паѓа

Гледам веке Романија не е во ТОП 3 на најголеми држави, ако ако, само нека паѓа
Епа околу 2000 жители имаше само во Подолиа. Ја изгубија и голем дел од жителите останаа во Унгарија мислам. Така да не е чудно :)

dobro ke prate nekoj karta na jerryMK za da otidam na drugo mesto ili da ostavam 12level da padnat vo voda

Дечки може ли некој да ми објасне зошто не може мојо брат да се олече а има точно 40,09 и он пробува и ја не бива:toe: идам на местото дека се лече и не ми дава heal као демек сум излечен

Абе а админиве да ја рестартираат играва,пуна е со багови,станува досадна,треба да се апдејтира и плус не интересно светот стана досаден.Се подели светот блоковски на Атлантис и PEACE,а овие Романциве штрајкуваат,има некои нелогичности пример хеалот и храната и тренинг војните,има багови.Еве ти идеш се бориш и идеш во q5 болница и одма си на 100 или 90 и не ти треба храна исто е и со тренинг војните и билетите,а то пропаѓа неколку индустриски гранки,плус производството на граин,оил и дајмондс ќе опадне..И премногу е лесно да се селиш,треба да се воведат држављанства( 2 највеке),а не кога ке ти се присака од една во друга држава да се селиш и да не се знае од кај доаѓаш.Нека бидеш гастарбајтер па после 30 дена плус минус да можеш да добиеш дрзављанство,што како во РЛ би ти носело бенифиции во таа држава.

Абе а админиве да ја рестартираат играва,пуна е со багови,станува досадна,треба да се апдејтира и плус не интересно светот стана досаден.Се подели светот блоковски на Атлантис и PEACE,а овие Романциве штрајкуваат,има некои нелогичности пример хеалот и храната и тренинг војните,има багови.Еве ти идеш се бориш и идеш во q5 болница и одма си на 100 или 90 и не ти треба храна исто е и со тренинг војните и билетите,а то пропаѓа неколку индустриски гранки,плус производството на граин,оил и дајмондс ќе опадне..И премногу е лесно да се селиш,треба да се воведат држављанства( 2 највеке),а не кога ке ти се присака од една во друга држава да се селиш и да не се знае од кај доаѓаш.Нека бидеш гастарбајтер па после 30 дена плус минус да можеш да добиеш дрзављанство,што како во РЛ би ти носело бенифиции во таа држава.
True...True.... Јас се лечам со www.casualcollective.com пробајтеја минионс зараза е!!!

Во многу блиска иднина ќе се воведат државјанства... ќе се добиваат по одреден период на живеење во една држава... државјанството ќе биде дозвола за гласање на избори...

ќе се воведуваат уште новости, али не ги кажуваат во јавност...

Како што разбрав Америка го напуштила АТЛАНТИСОТ или грешка сум????????

Како што разбрав Америка го напуштила АТЛАНТИСОТ или грешка сум????????
Не го напушти,Атлантис веќе не постои,се паспушти.Нема веќе Атлантис,само некои земји што ќе си прават МПП и тоа не мора со истите што биле во Атлантис.Сега од тие во Атлантис секој си е сам за себе.Ради глупине Швеѓани се распадна.Али мислам дека дел од земјите од Атлантис ќе си ги обновуваат МПП-те,само веќе нема да биде тоа Атлантис.

Во многу блиска иднина ќе се воведат државјанства... ќе се добиваат по одреден период на живеење во една држава... државјанството ќе биде дозвола за гласање на избори...

ќе се воведуваат уште новости, али не ги кажуваат во јавност...
Епа крајно време беше да ги воведат.Еве денсе прочитав во вестите,во весникот на админите дека ќе воведат држављанства.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom