eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да идеме во Македонија да се бориме за Турците!!!
Ке отиде на Грците Македонија

aaaa,ja se borev vise denes ne mozam da idam u turcija.....ccc,aj utre ako ima neso ke se prefrlam

Ако турците ја изгубат Македонија ќе им предложиме да се префрлиме сите македонци во Турција и Турција да ги сруши гејците.

еј кажете ми дека да се прселам????
Не можам во Унгарија затоа што се во војна со Романја:( ај кој ке се преселе со мене во Турција ????Пишете побрзо

Сите што можат селете се во Турција да ги средиме грците

Абе ќе си остани Македонија турска, а и во тој регион нема болница.

И на мои 2 другари од мој клас преска едвај најдоа работа секаде пишува дека немале пари да платат.
Економска криза:)
За жал да.... еве што се случи.
Индонезија го освои WSR регион со висок левел на железо. Сите фирми преминаа во индонезиска власт. Имаше вишок на железо и цената падна мнгоу ниско... а работниците зркнале да бараат лебови оружја , повисоки плати итн итн...
за жал мораше да ја продадам фирмата... не можев да излезам на крај.
Гледам сега се стабилизира пазарот ама уште не е крај...

luge kaj da se selam oti vo romanija rabotam za 1 RON a mi zima 3 welnes 12 level sum

luge kaj da se selam oti vo romanija rabotam za 1 RON a mi zima 3 welnes 12 level sum

Како бе за 1 рон зимај бегај од фабриката, за еден рон неможеш леб да купиш вие ќе работите за толку, во Индонезија солидна плата си зимам 13 IDR на ден, за два дена едно злато кајмене.

Ама на грциве и израелциве им идат сега за сега RW-овите.И тие 2 битки што се на Романија и Унгарија романците ги водат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom