eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sega kupiv karta ama neznam kako da se preselam vo druga drzava :(
moze li da mi kaze nekoj ?

sega kupiv karta ama neznam kako da se preselam vo druga drzava :(
moze li da mi kaze nekoj ?

Оди кај тебе на профил и стисни на тоа change residence или така нешто. И после избери си држава и област каде што сакаш да одиш и voalla.

Знам дека се збореше за ова, ама иди најди го меѓу 2000 мислења. Ќе ми се исплати да земам q2 куќа или разликата е незначителна во однос на q1 куќа?

Знам дека се збореше за ова, ама иди најди го меѓу 2000 мислења. Ќе ми се исплати да земам q2 куќа или разликата е незначителна во однос на q1 куќа?

Разликата е иста како и разликата меѓу Q1 и Q2 храна. Се полниш еден wellness повеќе.

Се регистрирав и јас, па да видам шо чудо ќе излезе. Kiskino ми е никот.

Разликата е иста како и разликата меѓу Q1 и Q2 храна. Се полниш еден wellness повеќе.

Така да во земји каде што има квалитетни (Q5) болници не ти треба куќа.
Ве молам сите што имате Land Skill поголем од 4 нека ми испратат ПП ако сакаат да работат за македонска фирма. Платата ќе биде скоро 13 IDR зборувам за Индонезија плус понатаму доколку успее фирмата ќе има храна, оружје и сл работи.

ej neli moze sostanokot da bide pokasno.. bidejki i ja mozebi ke sum na utakmica :(((

Predlagam sostanokot da bide nakaj 19:00-20:00 ...
Mislam deka toa e najdobro vreme pa posle ke imame vreme i za izleguvanje...
Inace jas prisustvuvam...

Така да во земји каде што има квалитетни (Q5) болници не ти треба куќа.
Ве молам сите што имате Land Skill поголем од 4 нека ми испратат ПП ако сакаат да работат за македонска фирма. Платата ќе биде скоро 13 IDR зборувам за Индонезија плус понатаму доколку успее фирмата ќе има храна, оружје и сл работи.
Јас за 13 би работел

Официјално левел 11. :)
Иначе не дека сакам да се стокмам у тие 30, има многу поискусни од мене него левелот да не ве лаже во идеите на играчот. Гледајте да ги одберете по искуство (препорака од некој друг). Мој совет. :smir:

Еј не дека сакам да ви се мешам, ама дајте гласајте за едно време, т.е. за за еден саат, и впрочем не дека ќе трае којзнае колку време....:pos2:

Промена на времето за состанок.
Состанокот ќе се одржи во 19:30 часот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom