eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе читате ли зошто индонезија пркчи прави?
Демек имало багкој го искористувале !!!
А овие романциве плачат ли плачат!!!
Кажете за некој бад и ние да го искористиме ако знаете

http://www.erepublik.com/en/forum/topic/96175/add-new-country-macedonia/1

otvorena tema za dodavanje na eMakedonija site so sakaat da bide dodadena neka pisat samo "signed", i nemora da se makedonci za da glasaat da bide dodadena Makedonija.

Ај да видиме дали ке се избориме со Грчиштава :).
Е вака само провоцирајте и дали ќе ни дадат држава.Дека се брзате не е утре крај на светот.Ни со по 15-16-ти лвл шо сме 10ина души и ќе правиме држава.Треба да имаме минимум 5 луѓе со Field Marshal ранкови.Инаку како ќе војуваме а?

Добро бе, колку пати е кажано да не се отвара тема за Македонија на eRepublik форумот...? :tapp: Сеуште е рано!

не да е рано....

Добро бе, колку пати е кажано да не се отвара тема за Македонија на eRepublik форумот...? :tapp: Сеуште е рано!

прерано е, зашто сме малку луѓе, плус тоа грциве нон-стоп напињаат и пишуваат против македонија.....така да на тој форум, само би се воделе безцелни дискусии......

А да не праиме муабет за најлошиот мултиакаунт јузер во историјата... сите алтови си ги стаил со исто име, па уште ги аднал во френдс... :pos2: Ќе го јаде банот...

Ај нека ми даде некој линк да донирам голд за еМакедонија.Добив супер солдиер плакета и сега имам голд и сакам да го донирам.

Ај некој ако може да ми прати 5 рон. да си купам 1 голд пошто сакам да одам во Индонезија да се селам ама ми фалат уште 5 рон да купам голд.

А ќе може некој да ми прати 1 рсд (некој од Србија) за да сменам у рон?
Dragje сум научете ме. :)

ima uste 2-ca moi drugari sto igraat ovde novi se vo igrava...

nickot vo erepublik im e:

Besar Selimi

bashkim

Ме интересира дали е доволна платата што ја зимам во Романија со 4.08 Land скил и константен вилнес 98+ инаку зимам 20 рон.

Ме интересира дали е доволна платата што ја зимам во Романија со 4.08 Land скил и константен вилнес 98+ инаку зимам 20 рон.

Добра е платата. Иначе колку Q е компанијата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom