eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо бе Тончи и ти си се усрал ко мене у Србија? :icon_lol:
Ја чекам да качам некој левел и фаќам магла.
edit:Фатив 3 левел. Некој љубезен карта да даде? :smir:

Дојди у индонезија ( Јава ) :) Повеќето се во Романија - Подолија :) Ама дојди тука :) Според мене болје е :)
Edit: Пратена карта :)
Фала за картата. Ќе бегам у Подолија ама до 5.5 2009 неможам да напуштам работа. :( Ќе останам уште некој ден у Србија.

Фала за картата. Ќе бегам у Подолија ама до 5.52009 неможам да напуштам работа. :( Ќе останам уште некој ден у Србија.
епа пиши му ако не на тој газдата на компанијата да те отпушти:helou:

Фала за картата. Ќе бегам у Подолија ама до 5.5 2009 неможам да напуштам работа. :( Ќе останам уште некој ден у Србија.

Намали го вилнесот накај 50 оти обично газдиве сакаат да имаш 90+ да им остваруваш максимална продуктивност, јас му пишав на еден да ме отпушти да се преселам на почетокот беше и нејкеше, намалив вилнес и одма ме избрка :)

Намали го вилнесот накај 50 оти обично газдиве сакаат да имаш 90+ да им остваруваш максимална продуктивност, јас му пишав на еден да ме отпушти да се преселам на почетокот беше и нејкеше, намалив вилнес и одма ме избрка :)
хаха, сега му пишав (ваљда на тој што треба :)) да ме отпушти ке видиме. Ако не, еден ден нема да му работам и ќе летам. :)

Инаку ме интересира дали при борби кога користам оружје експириенсот се качува или само штетата што ја правам ?

Инаку ме интересира дали при борби кога користам оружје експириенсот се качува или само штетата што ја правам ?

Само штетата што ја правиш, друго ништо не се зголемува

stifler_MK
troj4e
Pitu Guli
reprezent
најнови регистрирани македонци

Да прашам еден ми понуди Q2 куќа за 10 голд. Дали се исплаќа и дали таа цена е пристојна за Q2 куќа или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom