GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
За кого да гласам у Подолија на изборите?? Има некој наш??
Kажи ми како се праќа и јас ќе ти пратам.Дајте тикет бе.
Те лажат дека подобро се живее во Русија. Ке те вовлечат во криминал таму. Остани си кај што сме сите. Не е ветената земја Русија.Купи билет.После отвори ми го профилот http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1368689
И оди донејт и одбери шо да ми донираш.
Епа онда билет да се вратам у Романија пошто сега заглавив во Q4 фирма во Бугарија (оно добро платена работа е) ама сакам лвл да кренам денеска.Те лажат дека подобро се живее во Русија. Ке те вовлечат во криминал таму. Остани си кај што сме сите. Не е ветената земја Русија.![]()
Тешко дека има..дај бе кажете дали има некој наш кандидат у подолија??
незнам за коо да гласам..сите ми се тапа некако..па помислив ако се кандидира некој наш да почекам=)Тешко дека има..
Nema 100% da se kandidira nekoj od nas, bidejki prioritet ni e da sobirame GOLD a ne da go trosime, ti glasaj zakogo sakasнезнам за коо да гласам..сите ми се тапа некако..па помислив ако се кандидира некој наш да почекам=)
и мене ми стигна нешто слично,со истото логоПазете го ова на странава подоле никако да не сте се логирале кај тоа Naredjenja само разгледајте ја игледа ако се логираш ќе ти отиде се што имаш на erepublik.
На приватна порака ова ми го пратија.
Србиве се :pos2:![]()
Фирмата ти ја напушташ зашто сепак напушташ земја како можеш уште да работиш таму. И се лечиш каде што си сместен а не од каде доаѓаш. За карта незнам точно али не сум сигурен дека можеш да имаш толку пари за карта. Подобро некој нека ти прати.Дечки еве стигнав 5 левел , за да станам војник , ми бара да идам еднаш у фајт.Ја сум во Турција , за да одам во друга држава , треба да ми прати некој тикет ,или може и сам да купам?-Каде?Како?
За да заминам во друга држава , мора да ја напуштам фирмата во која работам или не?
Кога ќе заминам во битка , да речеме во Русија , се лечам во земјата од која сум дошол - Турција или во Русија?