eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
За кого да гласам у Подолија на изборите?? Има некој наш??

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Дајте тикет бе.
Kажи ми како се праќа и јас ќе ти пратам.
Нуб сум.шо да праам..
Едит: а шо бараш у Русија уствари?
Седи сеа македонци сме на еден куп..
Ако сакаш нема гајле ќе ти пратам:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Те лажат дека подобро се живее во Русија. Ке те вовлечат во криминал таму. Остани си кај што сме сите. Не е ветената земја Русија. :)
Епа онда билет да се вратам у Романија пошто сега заглавив во Q4 фирма во Бугарија (оно добро платена работа е) ама сакам лвл да кренам денеска.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
дај бе кажете дали има некој наш кандидат у подолија??

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
незнам за коо да гласам..сите ми се тапа некако..па помислив ако се кандидира некој наш да почекам=)
Nema 100% da se kandidira nekoj od nas, bidejki prioritet ni e da sobirame GOLD a ne da go trosime, ti glasaj zakogo sakas

Член од
15 март 2008
Мислења
547
Поени од реакции
65
Дечки еве стигнав 5 левел , за да станам војник , ми бара да идам еднаш у фајт.Ја сум во Турција , за да одам во друга држава , треба да ми прати некој тикет ,или може и сам да купам?-Каде?Како?
За да заминам во друга држава , мора да ја напуштам фирмата во која работам или не?
Кога ќе заминам во битка , да речеме во Русија , се лечам во земјата од која сум дошол - Турција или во Русија?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Пазете го ова на странава подоле никако да не сте се логирале кај тоа Naredjenja само разгледајте ја игледа ако се логираш ќе ти отиде се што имаш на erepublik.

На приватна порака ова ми го пратија.

Србиве се :pos2::vozbud:
и мене ми стигна нешто слично,со истото лого

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дечки еве стигнав 5 левел , за да станам војник , ми бара да идам еднаш у фајт.Ја сум во Турција , за да одам во друга држава , треба да ми прати некој тикет ,или може и сам да купам?-Каде?Како?
За да заминам во друга држава , мора да ја напуштам фирмата во која работам или не?
Кога ќе заминам во битка , да речеме во Русија , се лечам во земјата од која сум дошол - Турција или во Русија?
Фирмата ти ја напушташ зашто сепак напушташ земја како можеш уште да работиш таму. И се лечиш каде што си сместен а не од каде доаѓаш. За карта незнам точно али не сум сигурен дека можеш да имаш толку пари за карта. Подобро некој нека ти прати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom