eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
или на мирц соба кој знае да направи.
јас ке пробам да направам форум вечер,сеа ке одам на школо:salut:

Одлична идеја ова да се преброиме да видиме до кај сме со луѓе, кој левели сме, каде сме и сл?
Видов дека некој спомна дека Хрватите ќе не подржеле каде и да сме....
Нека не се занесува тој многу зашто Хрватите едвај чекаат да ги освојат сите земји на Балканот и да завладеат со него....

фатив 14 левел

вечер ке направам форум за еРепублик за да се организираме за еМакедонија,само да ми помогнете какви теми да отворам и слично

Одлична идеја ова да се преброиме да видиме до кај сме со луѓе, кој левели сме, каде сме и сл?
Видов дека некој спомна дека Хрватите ќе не подржеле каде и да сме....
Нека не се занесува тој многу зашто Хрватите едвај чекаат да ги освојат сите земји на Балканот и да завладеат со него....

pa ne bi kazal bas.. ako ne sme so hrvatite ke treba da sme so srbite.. a toa na hrvatite ne im odgovara... :)))

pa ne bi kazal bas.. ako ne sme so hrvatite ke treba da sme so srbite.. a toa na hrvatite ne im odgovara... :)))
]
Ама ние многу сме се уплашиле од Хрвативе....
Кога ќе се соединиме ние сите, плус помош од србија , турција и бугарија дали тогаш би можеле хтватите да ни направат ТО?

Имам една идеја...
Да направиме нешто како состанок на мсн тие што сме најискусни во играва(околу 14-15 левел) па да се договориме што ќе праиме па одлуките ке ги објавиме јавно и доколку се биде во ред ќе работиме според нив....
Еве мој мсн alen_gv_milan@hotmail.com
Tuka pred se bi gi nabrojal jas , aksi, Poverdrajv,smert i site ko ise poikusni

Се контактирав со преседателот на еСрбија...Еве што напиша...

Na nas mozete da racunate i u slucaju da zelite da budete neutralni isto kao i u slucaju da idete u PEACE. Jedino ako se odlucite za Atlantis mi cemo samo manje biti u mogucnosti da Vam pomazemo ali to ne znaci da cemo da Vas smatramo kao neprijatelja.
Sto se vase pomoci eSrbiji tice, uvek ste dobrodosli i tako mozete i da steknete neki kredit za buduca delovanja. Imajte slobodno svoje novine i sve. Siguran sam da cete dobiti punu podrsku gradjana eSrbije a posto uskoro planiramo da imamo i jacu ekonomiju sa bolnicom i stalnim ratovanjima mozete to da iskoristite za sopstvena okupljanja. :)

Убаво би било да почекате ден-два со создавање на форум.. во моментов има и друга опција во игра. Ќе ви објаснам откако ќе добијам некаков одговор.

Се контактирав со преседателот на еСрбија...Еве што напиша...

Na nas mozete da racunate i u slucaju da zelite da budete neutralni isto kao i u slucaju da idete u PEACE. Jedino ako se odlucite za Atlantis mi cemo samo manje biti u mogucnosti da Vam pomazemo ali to ne znaci da cemo da Vas smatramo kao neprijatelja.
Sto se vase pomoci eSrbiji tice, uvek ste dobrodosli i tako mozete i da steknete neki kredit za buduca delovanja. Imajte slobodno svoje novine i sve. Siguran sam da cete dobiti punu podrsku gradjana eSrbije a posto uskoro planiramo da imamo i jacu ekonomiju sa bolnicom i stalnim ratovanjima mozete to da iskoristite za sopstvena okupljanja. :)
Јас не му верувам многу ама сепак ќе видиме.

jas fativ 11 level

videte sto pisuva turcinot mozebi treba da ja iskoristime sansata

Turcinov vika deka mozel da ni pomogne da im napraime TO na Grcija ako sakame vo Maj? sto mislite?

до мај ке се собереме доволно за да направеме ТО.плус турците ке ни се приклучат и отиде Гејлада:vozbud:

pa sto se odnesuva do mene ova sansa ne treba da se propusti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom