Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.929
2цата нубови не ни треба тој 1 игра 3 месеци лвл 3 и 10 вилнес 2от игра 1 месец левел 4.
2цата нубови не ни треба тој 1 игра 3 месеци лвл 3 и 10 вилнес 2от игра 1 месец левел 4.
oks. .taka vie samo gi pisete ja ke gi dodadam :wink:
Еве сега и јас се регистрирам. Никот ќе ми е A r A m b A s A
Само кажете која држава да ја изберам.
Зошто баш тука? Поради ресурсите или зошто има повеќе Македонци?Podolia vo Romania (ako ne mozis da ja najdis baraj ja vo Ukraina)
Кај мене не те наоѓа под овој ник. :nenene:Еве сега и јас се регистрирам. Никот ќе ми е A r A m b A s A
Само кажете која држава да ја изберам.
Прво бидејки има повеке македонци, второ има секој ден војна па ке можеш да дигаш левели побргу и трето има Q5 болница што е многу битна работа.Зошто баш тука? Поради ресурсите или зошто има повеќе Македонци?
Па, еве сега се регистрирам.Кај мене не те наоѓа под овој ник. :nenene:
0к, штом е таква работата.Прво бидејки има повеке македонци, второ има секој ден војна па ке можеш да дигаш левели побргу и трето има Q5 болница што е многу битна работа.
BTW добродојде во eRepublik
Зошто демек најака , и идат сите да лижат.Зошто се населувате во еРоманија која е во Atlantis и сојузник на еГрција,
наместо во држава членка на Peace GC (еИндонезија?) , во кој членуваат сите соседи на идната еМакедонија ?
PratenoПа, еве сега се регистрирам.
Барам во која држава да „живеам“
0к, штом е таква работата.
И добро ве најдов:helou:
П.С. Како што читам ако му испратиш на некого покана и ако тој стигне до 6. ниво даваат злато. Ако некој сака да ќари нека ми прати покана на filipdespo@yahoo.com
zoso we da se lutam ? ti kazav fala sto gi pastirase i drugi taka da napraat za da ne se macam da baram po site zemji tamo..Izvini ama nemav videno deka gi imas napisano pa zatoa gi pisav ne bese namerno nemmoj da se lutis.
Зошто се населувате во еРоманија која е во Atlantis и сојузник на еГрција,
наместо во држава членка на Peace GC (еИндонезија?) , во кој членуваат сите соседи на идната еМакедонија ?
Каква Грција.Па грците бараа помош од русите за да го осполодат регионот Македонија.Зошто се населувате во еРоманија која е во Atlantis и сојузник на еГрција,
Бараа и од Србија,која е дефакто во Peace, ама не ја добија.Каква Грција.Па грците бараа помош од русите за да го осполодат регионот Македонија.