Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
2цата нубови не ни треба тој 1 игра 3 месеци лвл 3 и 10 вилнес 2от игра 1 месец левел 4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2цата нубови не ни треба тој 1 игра 3 месеци лвл 3 и 10 вилнес 2от игра 1 месец левел 4.
oks. .taka vie samo gi pisete ja ke gi dodadam :wink:
Еве сега и јас се регистрирам. Никот ќе ми е A r A m b A s A
Само кажете која држава да ја изберам.
Podolia vo Romania (ako ne mozis da ja najdis baraj ja vo Ukraina)
Еве сега и јас се регистрирам. Никот ќе ми е A r A m b A s A
Само кажете која држава да ја изберам.
Зошто баш тука? Поради ресурсите или зошто има повеќе Македонци?
Кај мене не те наоѓа под овој ник. :nenene:
Прво бидејки има повеке македонци, второ има секој ден војна па ке можеш да дигаш левели побргу и трето има Q5 болница што е многу битна работа.
BTW добродојде во eRepublik
Зошто се населувате во еРоманија која е во Atlantis и сојузник на еГрција,
наместо во држава членка на Peace GC (еИндонезија?) , во кој членуваат сите соседи на идната еМакедонија ?
Па, еве сега се регистрирам.
Барам во која држава да „живеам“
0к, штом е таква работата.
И добро ве најдов:helou:
П.С. Како што читам ако му испратиш на некого покана и ако тој стигне до 6. ниво даваат злато. Ако некој сака да ќари нека ми прати покана на filipdespo@yahoo.com
Izvini ama nemav videno deka gi imas napisano pa zatoa gi pisav ne bese namerno nemmoj da se lutis.
Зошто се населувате во еРоманија која е во Atlantis и сојузник на еГрција,
наместо во држава членка на Peace GC (еИндонезија?) , во кој членуваат сите соседи на идната еМакедонија ?
Каква Грција.Па грците бараа помош од русите за да го осполодат регионот Македонија.Зошто се населувате во еРоманија која е во Atlantis и сојузник на еГрција,
Бараа и од Србија,која е дефакто во Peace, ама не ја добија.Каква Грција.Па грците бараа помош од русите за да го осполодат регионот Македонија.